7 juni 2015: Weekoverzicht

Challenge of the month – Juni
Zoveel mogelijk double-unders

Het is weer tijd voor een wekelijkse samenvatting! Zoals velen van jullie al wisten was dit de start van een maand CrossFit.com programmering. Vijf jaar geleden is het allemaal begonnen voor coach Wesley en Junior in dezelfde maand als dat jullie nu ook volgen. Gemist wat er allemaal voorbij is gekomen? Lees dan vooral verder!

Op maandag kregen jullie een workout met twee bewegingen. Voor tijd mochten jullie je door een hoop aantal sumo deadlift high pulls en weighted push-ups heen worstelen.

Dinsdag kwam deze beweging (SDHP) weer in behoorlijke aantallen voorbij maar dan in combinatie met wall ball shots.

Op woensdag was het de beurt aan een birthday workout. Coach Channa was jarig en werd vierentwintig. Dat hebben jullie ook zeker geweten, want jullie mochten vierentwintig minuten aan de bak. Zoveel mogelijk rondes van drie clusters, zes burpee box jumps en vijftien pull-ups.

Donderdag was het “gymnastic-day”. Een aantal bewegingen waar bij één flink werd gelachen en, het voor sommigen een lange tijd geleden was dat ze dat hadden gedaan.  Drie rondjes voor tijd van tien muscle-ups, tien koprollen, twintig pistols en twintig meter handstand walk.

Op de laatste dag van de werkweek mochten jullie zo zwaar mogelijk opwerken voor één herhaling in de Overhead Squat.

Verder hadden we ook weer Community Saturday. Dit keer stond deze in het teken van het Broccoli festival en gingen we daar een buddy workout doen van dertig minuten. Zoveel mogelijk rondjes van veertig squats, dertig plate push presses, twintig push-ups en een flink aantal meters kanoën. Een super leuke ervaring en iedereen heeft weer keihard gewerkt!

Als laatst hebben we natuurlijk nog de challenge of the month. Zoals jullie wisten was deze aansluitend op de skill day. Hier werd toen flink geoefend aan de double-under. Om iedereen aan te moedigen kun je deze maand dus zoveel mogelijk herhalingen proberen te vergaren en dus geen excuus meer hebt om niet te oefenen aan deze lastige skill.

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Dino, Klaske en Peter in het water waren gevallen met het kanoën?
  • Diana en Dennis weer terug zijn van hun vakantie uit Zweden? En dat Diana gewoon door heeft getraind om haar woman strength cycle nog steeds te volgen?
  • volgende week weer een pittige CrossFit.com programmering aankomt? Be prepared!
  • Dain de autosleutel had verstopt van Julia?
  • de dames van de women strength club een verrassing hadden georganiseerd voor coach Channa haar verjaardag?
  • Jordy S. zijn fiets bijna gestolen was?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.