6 juni 2015: Let op! Nieuwe huisregels!

Workout of the day (WOD)
Community saturday om 12.00 uur @ Broccoli Festival in Almere-Haven
* Vergeet je niet in te schrijven!

Challenge of the month – Juni
Zoveel mogelijk double-unders

Train je bij ons dan heb je zeker weten kennis gemaakt met een aantal huisregels. Ze zorgen ervoor dat de sfeer goed is en dat iedereen het meeste uit zijn of haar training kan halen. Iedereen weet dat je bij elke minuut die je te laat bent vijf burpees moet doen. Verder weet je ook dat je geen lege stang moeten laten vallen en voorzichtig met de equipment moet omgaan. Ondanks dat de meeste regels duidelijk zijn zien wij toch nog af en toe dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Daarom hebben wij besloten onze huisregels opnieuw te schrijven. Vandaag kun je alle nieuwe regels vinden op diverse plekken in de box en als je klikt op “lees meer”. Neem ze goed door en zorg dat je jezelf eraan houdt. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je deze altijd door geven aan je coaches.

Kom optijd en blijf hangen!
Juich, klap en moedig anderen aan! Laat iedereen weten dat je deel uitmaakt van onze community. Heb plezier terwijl je hard werkt. Stel jezelf voor aan nieuwe gezichten, zorg dat iedereen zich welkom voelt. Kom je te laat? Voor elke minuut moet je vijf strafburpees doen.

Gebruik je verstand en luister naar de coaches
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je gezondheid en veiligheid. Let op dingen die om je heen gebeuren en sta of loop niet in de weg. Luister aandachtig als er gecoacht wordt en heb respect. Coaches zijn er alleen om jou op een veilige manier beter te maken. Laat het technische advies aan andere atleten over aan de coaches. We beschikken over bekwame coaches en zij hebben altijd een reden om dingen op een bepaalde manier aan te pakken.

Respecteer onze spullen en locatie
Laat stangen alleen als laatste redmiddel vallen. Laat nooit een lege stang of een stang met minder dan 10kg platen aan beide kanten vallen. Voor het laten vallen van een lege stang moet je 100 strafburpees doen. Laat nooit een kettlebell of dumbbell vallen. Onze spullen zijn prijzig en duurzaam als er goed mee omgegaan wordt. Chalk is handig en nodig, maar geeft ook veel troep. Gebruik het daarom zoveel als je wilt, maar alleen IN de emmer. Anders vertellen we je graag waar de stofzuiger is. Laat geen sporen achter, je bent tenslotte een ninja! Ruim alle spullen op precies waar je het hebt gevonden. Verwijder bloed, zweet en ander DNA zodat iedereen in een schone omgeving kan trainen. Neem ook al je spullen weer mee naar huis. Breng ons vooral op de hoogte van dingen die kapot of niet meer op voorraad zijn zodat we hier iets aan kunnen doen.

Laat je ego thuis en doe altijd je best
Focus op hoe je zelf presteert, niet op hoe anderen dat doen. Schrijf PR’s op het bord en laat de resultaten voor zichzelf spreken. We respecteren allemaal atleten die hard werken en hun best doen voor goede herhalingen en range of motion. Inspanning is belangrijker dan resultaat. Streef naar virtuositeit en de hoogste standaarden. Probeer te werken aan je zwaktes. Elke workout geeft voldoening na afloop. Hoe harder je werkt, hoe harder je vooruit zult gaan. Kreunen, puffen of schreeuwen is allemaal geen probleem, maar houd het wel respectvol.

Speel niet vals
Er is niets zo beschamend onder CrossFitters als een “cheater”. Er is niets mis met het schalen van de workout als het niet lukt om de bewegingsstandaarden te halen. Je kunt moeilijk trots zijn op een RX’d score die je niet echt hebt verdient. Leer tellen. Ben je de tel kwijt? Dan begin je weer bij herhaling nummer 1.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.