7 februari 2014: Twee nieuwe maatregelen om je nog fitter te maken!

Workout of the day (WOD)
A.
3 x Max Bar dips

B.
5 rounds for time of:
10 Burpees
10 Push press, 40kg/30kg
20 Sit-ups

Challenge of the week – week 6
Max overhead Barbell hold, 40kg/30kg
(score = aantal seconden)

In de box komen er vanaf deze week twee nieuwe regels bij om te zorgen dat jullie kracht en conditie nog verder vooruit gaan. Zoals jullie weten wordt er door het bedrijf naast ons druk verbouwd. Binnenkort worden daar kostbare spullen tegen de muur geplaatst. Om te voorkomen dat er spullen kapot gaan is het vanaf nu alleen nog toegestaan om de stangen te laten vallen als je echt niet anders kan, bijvoorbeeld tijdens een 1RM clean and jerk. Dit werkt uiteindelijk ook in jullie voordeel want van het gecontroleerd terug leggen wordt je sterker, verbeter je je grip en gaan onze vijf en tien kilo schijven langer mee.

De andere regel die er bijkomt is dat er NIET meer mag worden geparkeerd voor het pand van Megaflyer. Dit geldt zowel voor de overhead deuren als de parkeerplekken voor hun pand. Je zult vanaf nu je auto een stukje verder op moeten parkeren. De extra meters lopen moeten voor CrossFit atleten geen probleem zijn, jullie conditie is ten slotte uitermate goed! Als je met de fiets komt zou het gewaardeerd worden als je die vanaf nu tegen ons pand aanzet.

Deze twee maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot 1 augustus 2014. Alvast bedankt voor jullie medewerking en voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Junior, Channa of Wesley.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.