7 augustus 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Het is weer tijd voor de grootste competitie van de Benelux, namelijk de Lowlands Throwdown. Wat begon als een klein evenement met vijftig deelnemers in 2010 is uitgegroeid tot een competitie met meer dan duizend deelnemers. Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. De competitie bestaat uit twee fases. In de eerste fase moet je als deelnemer drie workouts op één dag doen. In deze drie workouts word je algemene fitheid op de proef gesteld. Iedereen kan aan deze fase van de competitie meedoen. Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een geschaalde divisie. De beste atleten kwalificeren zich uiteindelijk voor de tweede fase van de competitie, de finales in het Omnisport in Apeldoorn. Verspreid over twee dagen moeten de atleten dan meerdere workouts volbrengen om te kijken wie er het fitste is. Vorig jaar hadden wij als box de meeste deelnemers aan de competitie en daar gaan wij dit jaar natuurlijk ook weer voor. Je kunt je inschrijven voor de kwalificaties bij ons in de box op zaterdag 3 september of zondag 4 september. De kosten zijn €15,00 per persoon en het inschrijven kun je doen via de website van de Lowlands Throwdown. Als de dag waarop je wilt meedoen vol zit, stuur ons dan een berichtje zodat wij een extra plek voor je kunnen aanmaken op deze dag. 3, 2, 1… GO!

Deze maand staat in het teken van werken aan onze zwakke punten. De Lowlands Throwdown qualifiers zijn over vier weken en om jullie daar op voor te bereiden hebben wij voor deze focus gekozen in de programmering. Wat je zwakke punt ook is, door er extra tijd aan te besteden zal je merken dat je algemene fitheid er beter door wordt. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij aan kan werken en voor sommige is dat het touwtjespringen. Als je daar wel wat extra hulp bij kunt gebruiken of je wilt werken aan je efficiëntie met deze oefening, vergeet je dan niet in te schrijven voor de double-under seminar op vrijdag 19 augustus. Wereldkampioen competitief touwtjespringen Molly Metz komt dan naar onze box om jou te helpen de beweging onder de knie te krijgen. Klik hier om meer te lezen over de seminar. Er zijn nog maar acht plekken beschikbaar dus wacht niet tot het te laat is. Om je in te schrijven voor de seminar kun je hier klikken en de kosten zijn $60,00 per persoon. Het is van 19.00 uur tot en met 21.00 uur. Achteraf is er ook de gelegenheid om springtouwen van JumpNRope aan te schaffen. Als je beter wilt worden in double-unders laat deze kans niet aan je voorbij gaan en wordt een double-under ninja!

Wil jij een betere conditie en sterker worden? Wil jij fit zijn voor alle fysieke uitdagingen die het leven te bieden heeft? Ben jij er klaar voor om in de vorm van je leven te komen? Geef je dan op voor de beginnerslessen die starten op maandag 8 augustus en dinsdag 9 augustus. In acht lessen verspreid over vier weken ga je met onze coaches aan de slag om de fundamentele bewegingen van ons programma onder de knie te krijgen. Daarnaast begin je direct te ervaren wat CrossFit voor je fitheid kan betekenen. Elke les wordt er afgesloten met een workout die naar ieder zijn niveau is aan te passen. Jong, oud, topatleet, huismoeder of directeur, voor iedereen zijn de beginnerslessen de beste manier om te starten met CrossFit. Voordat je aan onze reguliere lessen kunt meedoen moet je deze lessen eerst succesvol doorlopen. Voor meer informatie over de beginnnerslessen kun je hier klikken. Om jezelf direct in te schrijven kun je dit formulier gebruiken. Wacht niet langer en laat ons je helpen om fitter te worden dan ooit. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Wij hopen binnenkort kennis met je te maken!


 

Agenda

8-9 augustus  Start nieuwe beginnerslessen
19 augustus JumpNRope double-under seminar
3-4 september Qualifiers Lowlands Throwdown
10 september  CrossFit Strongman Trainer Course
1-2 oktober Finales Lowlands Throwdown


 

Wist je dat?

  • Vincent na zijn krachtprogramma van 3 maanden zijn back squat heeft ge-PR’d met 40 kg?!!! Dedication pays off!
  • veel mensen hun “Triple 3” gister hebben ge-PR’d?
  • Maurice al na 3 rondjes rennen dacht dat hij al klaar was? Hij zat al bijna aan de FitAid voor hij erachter kwam dat hij 4 rondjes moest rennen! Oeps!
  • je bij “Manion” heel veel back squats moet doen? Auw!
  • onze CrossFit Kid Dain ook heel goed is op zijn step in het skatepark? Wat kan hij niet?
  • coaches Mark en Morris ook lekker op vakantie zijn?
  • morgen weer een nieuwe groep beginners starten?
  • coach Wesley zijn nieuwe speeltje, de slee, al meerdere zielen heeft gecrushed? Heb jij hem al uitgeprobeerd?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.