6 augustus 2014: Support the dream!

Workout of the day (WOD)
A.
Bench press 5-5-5-5-5

B.
3 x max bar dips

Challenge of the week – week 32
2 min. AMRAP of:
Shoulder to Overhead, 20kg/15kg

Pas een week zitten wij in de nieuwe locatie en ondanks dat het nog niet helemaal af is zijn de reacties erg positief. De nieuwe ruimte biedt enorm veel mogelijkheden om er een geweldige box van te maken. Door middel van de club van 100 en de leden die hun abonnement vooruit hebben betaald was het voor ons mogelijk om een groot deel van onze droom te realiseren. Alle support is echter nog steeds meer dan welkom om te zorgen dat het straks helemaal af is. Inmiddels zijn er meer dan zestig ambassadeurs voor de club van 100 en je kunt jezelf daar nog bij aansluiten tot 1 oktober 2014. In de blogpost van vandaag lees je wat daar de voordelen van zijn en hoe je jezelf kunt opgeven. 

Wij zijn gestart met een “Club van 100” om extra geld in te zamelen voor de kosten van verbouwingen, trainingsmaterialen en de vloer. Wij zijn op zoek naar ambassadeurs die honderd euro willen doneren. Aan het lid zijn van de club zitten ook enkele voordelen verbonden. Deze hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

  • Speciale vermelding op de website met je eigen naam of bedrijfsnaam
  • Toegang tot de officiele pre-opening van de nieuwe locatie
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een jaarlijkse ledenvergadering
  • Korting of gratis toegang tot workshops
  • Een uniek “club van 100″ T-shirt

Lijkt het jou leuk om ons te helpen, stuur dan een mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als titel “club van 100″. Voor vragen, suggesties of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij waarderen jullie bijdrage enorm!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.