5 augustus 2014: Neem vrienden, familie en kennissen mee naar de open dag!

Workout of the day (WOD)
10 min AMRAP of:
10 Medball cleans, 20lbs/14lbs
10m Bear crawl
10 Plate ground to overhead, 20kg/15kg
10m Bear crawl

Challenge of the week – week 32
2 min. AMRAP of:
Shoulder to Overhead, 20kg/15kg

Altijd al willen weten wat CrossFit is? Daarvoor is de open dag die wij organiseren op zaterdag 23 augustus die ideale gelegenheid. Je kunt op deze dag op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met de sport. Onder begeleiding van onze coaches krijgt iedereen uitgelegd wat het doel is van CrossFit, waarom het werkt en wat het voor jou kan betekenen. Maar je weet natuurlijk niet wat het is tot je het zelf hebt geprobeerd. Samen met anderen ga je die dag zelf ondervinden hoe het is om een workout te doen. Lijkt het jou leuk om erbij te zijn? Lees dan alle details over de open dag door snel op “lees meer” te klikken. 

De dag wordt gestart met een kleine presentatie over wat CrossFit nou eigenlijk is. Misschien heb je er eens over gelezen, een video gezien op Youtube of heb je van een bekende gehoord dat het te gek is. Coach Junior legt stap voor stap uit wat het doel is van CrossFit, hoe dit wordt bereikt en wat de achterliggende theorieën zijn die dit ondersteunen. Er wordt niet te lang stil gezeten, want daarna is het tijd om het zelf allemaal te ervaren. De aanwezige coaches hebben een workout voorbereid waar iedereen aan kan meedoen. Het maakt niet hoe fit je op dit moment bent, alles kan worden aangepast naar jouw niveau.

Als iedereen weer op adem is wordt er uitgelegd hoe je kunt starten bij Reebok CrossFit Almere. Voor zowel bestaande leden als voor nieuwe leden hebben wij op deze dag een speciale actie. Breng jij als bestaand lid een nieuw iemand mee die zich op deze dag inschrijft, dan mag jij een maand gratis komen trainen. Maar dat is niet alles, want hoe meer mensen je meeneemt hoe meer maanden jij gratis kunt trainen. Als jij bijvoorbeeld drie mensen meeneemt die zich allemaal inschrijven op deze dag, dan krijg je drie maanden gratis. Hoe gaaf is dat!?

Ook als nieuw lid loont het om jezelf op deze dag in te schrijven. Het is voor nieuwe leden verplicht om de on-ramp te volgen, onze beginnerslessen waarin alle basisbewegingen worden aangeleerd. In plaats van de normale prijs hebben wij dan een speciale prijs voor iedereen die zich opgeeft voor de on-ramp van september! Kortom, genoeg redenen om deze dag aanwezig te zijn en iedereen die je kent mee te nemen. De open dag is op zaterdag 23 augustus 2014 en het begint om 10.30 uur. Inschrijven of opgeven is niet nodig, zorg gewoon dat je erbij bent. Heb je nog vragen dan is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.