5 september 2017: Coach Eli vertrekt naar Dubai

Workout of the day (WOD)
4 rounds, each for time, of:
1600m Bike
Rest as needed

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

Ja, je leest het goed. Met pijn in ons hart nemen wij deze maand afscheid van coach Elianne. In het stuk je hieronder lees je van haar wat zij gaat doen en per wanneer zij ons gaat verlaten. Wij wensen haar heel veel succes met dit nieuwe avontuur en zullen haar ontzettend gaan missen.

Lieve allemaal! Aangezien ik het jullie niet allemaal persoonlijk kan vertellen doe ik het via deze weg. Per 1 oktober a.s  heb ik de kans gekregen om als CrossFit Coach/Personal Trainer bij CrossFit Sands in Dubai ( UAE ) aan de slag te gaan. Ik heb er super veel zin in en zal goed ondersteund worden om mezelf continue te kunnen blijven ontwikkelen als coach en als atleet.

Ik zal eind september vertrekken ( exacte data is er nog niet ) Maar ga jullie ontzettend erg missen! Gelukkig ben ik er nog een paar weken en hoop jullie allemaal nog een paar keer te zien/les te mogen geven. Als je verder nog vragen hebt kom gerust naar me toe en ik zal ze allemaal beantwoorden. Tot snel in de box!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.