5 oktober 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 41

For time:
Row 500m

Iedereen die deze week voor het eerst binnen kwam wist niet wat hij/zij zag! Onze vloer was de weekend daarvoor al helemaal gelegd en dat zorgde voor mooie beelden. Het mocht dan ook meteen goed getest worden met een drukke dag op de maandag met als workout “Eva”. Velen nieuwe On Rampers hadden meteen een goede workout te pakken. Ook mochten jullie deze week aan de slag met knee’s to elbow gevolgd door een andere benchmark workout “Annie”. Op de laatste dag van de week was het dan tijd voor de eerste “row” workout. Woensdag waren onze roeiers binnen gekomen en dat beloofd veel leuks voor jullie!!

Dit weekend helaas geen Community Saturday in verband met de Lowlands Throwdown Finale 2014. Gelukkig konden we velen van jullie alsnog zien want een grote groep kwamen richting Apeldoorn om Junior en Channa aan te moedigen.  Volgende week zijn we er gewoon weer en hopen we jullie te zien schitteren tijdens een pittige team workout!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om zo snel mogelijk 25 burpee box jumps te volbrengen. Velen van jullie wilden deze uitdaging aangaan en hebben we een mooie lijst op het whiteboard gekregen. Uiteindelijk was het Cliff bij de mannen die dit het snelst wist te doen. In 1 minuut en 11 seconden had hij 25 burpee box jumps er op zitten! Bij de dames was het Carol (een van de nieuwe On Rampsters!) die ook een strakke tijd neerzette van 2:15. Goed gedaan weer iedereen!

 

 

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij 500m roeien?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Gideon tijdens OLY een 75 burpee penalty moest doen? Hij heeft ze na de les meteen netjes uitgevoerd!
  • Koen ze schoenen vergeten was tijdens “Annie”
  • Wesley onofficieel de Level 3 test heeft gehaald?
  • Rogue bijna binnen komt? “Your gear has arrived…” zal je een deze dagen zien op de pakketjes.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.