4 oktober 2015: Newsflash!

Workout of the day (WOD)
Support Mike en Channa @ de Lowlands Throwdown Finales in het Omnisport in Apeldoorn

Challenge of the month – Oktober
30.000 minuten bottom squat hold of hanging from the bar
* Met de hele box.

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Dit weekend staat natuurlijk helemaal in het teken van de Lowlands Throwdown Finales. Vandaag is dag twee en Channa en Mike hebben gister al flink wat werk verricht. Muscle-ups, snatches, squats, deadlifts, cleans… Er zijn al heel wat bewegingen voorbij gekomen. Vandaag mogen ze beginnen met een workout met o.a. handstand walks, rennen en nog iets wat bekend gemaakt moet worden… Spannend! We hebben gister in de arena heel wat publiek gezien vanuit onze box en dat vinden wij onwijs leuk om te zien. Wat een support jongens! Geweldig dat jullie dit weekend allemaal de moeite nemen om naar Apeldoorn te komen om deze toppers aan te komen moedigen. Ze zullen het vandaag ook weer hard nodig hebben! Voor degene die er dit weekend helaas niet bij kunnen zijn is het allemaal bij te houden op www.lowlandsthrowdown.nl of via de LLTD Facebook pagina. Wij wensen Channa en Mike weer heel veel succes voor vandaag. Laat ze een poepie ruiken!!!

Aankomende vrijdag, 9 oktober, hosten wij de CrossFit Mobility Trainer Course in de box. Deze zal worden gegeven door Jami Tikkanen, o.a. coach van Annie Thorisdottir. Deze course is inmiddels helemaal uitverkocht, maar we hebben hier en daar gehoord dat er een paar leden uit de box zijn die een plekje hebben weten te bemachtigen. Dat worden een hoop knowledge bombs jongens! Ook de coaches Junior, Joyce, Sophie, Rodney en Morris zullen deze course gaan bijwonen. Deze dag zal duren van 09:00 tot 17:00. Dit houdt in dat we alleen open zijn in de avonduren. Er zullen om 18:30, 19:30 en 20:30 Open Gym uren zijn. Hiervoor kan je je gewoon weer inschrijven via het inschrijfsysteem. Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie natuurlijk altijd bij één van de coaches terecht.

Zoals jullie hieronder in de agenda kunnen zien, is er een nieuw evenement toegevoegd op 31 oktober. Het is dan namelijk weer tijd voor Halloween! Elk jaar organiseren wij deze dag een workout, geheel in stijl van halloween natuurlijk, inclusief outfit. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken, maar veel gaan we jullie er nog niet vertellen vandaag. Dinsdag zal er een blogpost over geschreven worden, dus hou deze goed in de gaten!


 

Agenda

2/3/4 oktober  Aangepast lesrooster
3/4 oktober  Finales Lowlands Throwdown
5/6 oktober  Start nieuwe beginnerslessen
9 oktober  CrossFit Mobility Trainer Course / Aangepast lesrooster
31 oktober Halloween


 

Wist je dat?

  • de beginnerslessen van de maand September er alweer op zitten? Geef alle nieuwe ninja’s een high five als je ze ziet!
  • Melissa D. de “30 van Almere” heeft gewonnen op de 5km afstand? Gefeliciteerd topper!
  • Daphne hele lekkere toetjes kan maken?
  • er heel wat minuten bij elkaar gesprokkeld moeten worden voor de challenge of the month van Oktober? Heb jij al je steentje bijgedragen?
  • de eerste spullen voor de nieuwe ruimte snel zullen binnenkomen? Yeah!!
  • alternating split jerks best lastig zijn?
  • er heel wat mensen carpoolen dit weekend? Wat zijn jullie toch lief voor elkaar!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.