4 juli 2014: De club van 100

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
400m Run
50 Double-unders
3 minutes Rest

Challenge of the week – week 27
AMRAP of:
Voetbal hooghouden

Aankomende maand gaan wij verhuizen naar een grotere locatie. Na een zoektocht van meer dan een jaar hebben wij eindelijk een geschikt pand gevonden op bedrijventerrein Gooisekant aan de Televisieweg 64. Het pand wordt bijna vijf keer zo groot als onze huidige locatie. Wij hopen eerdaags alles rond te hebben en de sleutel in ontvangst te nemen. Per 1 augustus gaan wij officieel open op deze locatie. In dit pand hopen wij onze groei door te zetten en verder te gaan naar het volgende niveau. Deze verhuizing brengt ook wat investeringen met zich mee. Via deze weg vragen wij jullie om ons daarbij te helpen. Wij hebben onder andere kapitaal nodig voor investering in nieuwe materialen, een goede vloer en het verbeteren van de accommodatie. In deze blogpost lees je hoe je ons zou kunnen helpen om de perfecte locatie te maken.
Wij starten een “Club van 100” om extra geld in te zamelen. Wij zijn op zoek naar ambassadeurs die honderd euro willen doneren. Aan het lid zijn van de club zitten ook enkele voordelen verbonden. Deze hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

– Speciale vermelding op de website met je eigen naam of bedrijfsnaam
– Toegang tot de officiele pre-opening van de nieuwe locatie
– Mogelijkheid om deel te nemen aan een jaarlijkse ledenvergadering
– Korting of gratis toegang tot workshops
– Een uniek “club van 100” T-shirt

Lijkt het jou leuk om ons te helpen, stuur dan een mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als titel “club van 100”. Voor vragen, suggesties of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij waarderen jullie bijdrage enorm!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.