4 december 2017: Maak vandaag de eerste stap naar een fittere versie van jezelf

Workout of the day (WOD)
3 rounds for reps of:
1 min Row Calories
1 min Kettlebell swings, 32kg/24kg
1 min Handstand push-ups

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

“The secret of getting ahead is getting started.” – Mark Twain

Waar wacht je nog op? Iedereen kent het gezegde maar al te goed: “van uitstel komt afstel”. Vandaag kun je gaan starten met de beginnerlessen bij ons in de box. Het is je eerste stap naar een fittere versie van jezelf.

De beginnerslessen bestaan uit acht lessen, verspreid over vier weken, die iedereen moet volgen voordat ze bij ons kunnen beginnen met het reguliere lesrooster. Deze lessen zijn gericht op het aanleren van de fundamentele bewegingen uit ons programma. Daarnaast leer je over andere belangrijke aspecten van trainen zoals herstel en voeding. Iedere les wordt eveneens afgesloten met een workout. Deze workout daagt iedereen uit op zijn of haar niveau en daardoor merk je direct de voordelen van ons programma.

Na het succesvol afronden van de beginnerslessen ben je klaar voor het echte werk en stroom je door naar onze reguliere lessen. De eerste les van de beginnerslessen vindt vandaag om 20.30 uur plaats. Dit is je laatste kans om deze maand nog te starten en in het nieuwe jaar meteen te beginnen met onze reguliere lessen.

Iedereen kan hier aan meedoen, ongeacht je achtergrond en huidige fitheid. Kijk voor meer informatie over de beginnerslessen op deze pagina. Je kunt je inschrijven door dit formulier in te vullen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken op 06-38299063 of door te mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Wij hopen je vandaag of morgen te zien!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.