31 mei 2016: Members Spotlight – Milou

Workout of the day (WOD)
Snatch deadlift 3-3-3
Hang power snatch 2-2-2
Power snatch 1-1-1

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
1.000.000m Run

Alhoewel wij deze dame iets minder vaak hebben gezien de afgelopen tijd is zij haar plekje in de Members Spotlight meer dan waard. Milou traint al een langere tijd bij ons en kun je regelmatig tegen in de ochtenduurtjes. Eén van haar grootste passies naast CrossFit is paardrijden. Dat doet zij nog steeds met veel plezier. Daarnaast deed zij onlangs mee met haar allereerste obstacle course. Leer haar beter kennen door te klikken op “lees meer” en te zien wat zij heeft geantwoord op onze vragen.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik heb SPH gestudeerd, omdat ik eigenlijk al heel lang wist dat ik graag in de gehandicapten zorg wilde werken. Ik werk nu al bijna zes jaar bij WoonMere. Een woonvorm voor mensen met een meervoudige beperking. Dus mensen in een rolstoel die daarnaast ook nog een lichte tot matige verstandelijke beperking hebben.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben opgegroeid in Dieren, in de buurt van Arnhem.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met Sebastiaan en een geadopteerd grieks hondje Indy en vier katten.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik ben nooit echt een sportieveling geweest. Ik rijd wel al bijna 23 jaar paard en heb vroeger gedanst. Maar nooit echt fanatiek.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Sarianne heeft me gedwongen :P. Zij heeft me een keer mee gesleept en toen dacht ik: “Grappig, dat kan ik toch allemaal niet”. Daarbij heb ik veel te veel pijn in mijn nek en schouders en als ik dat ga belasten wordt het alleen maar erger. Daar dacht de fysiotherapeut anders over. Mijn werk is fysiek soms zwaar en ik kwam kracht tekort dus zij zei hij: “Ga maar trainen dan wordt het beter”. Dat klopt, want ik heb weinig last meer!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Ik heb niet echt een favoriete beweging. Ik vind de afwisseling van allerlei verschillende dingen juist leuk.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Wallball shots vind ik het ergst. Rennen en roeien vind ik ook niet echt fijn maar dat komt vooral omdat ik daar niet zo goed in ben. Al kon ik helemaal niet rennen toen ik begon met CrossFit.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Weinig voorkeur, als het maar hard staat, hoofd leeg en doorgaan!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Paardrijden paardrijden en paardrijden!
 10. Wat is je lievelingseten?
  Ik probeer zoveel mogelijk paleo te eten. Als t geen paleo is dan sushi hmmm
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  De kindjes die ik paardrijles geef noemden me; dat kleine juffie. Bewoners van mijn werk kleine dondersteen. Dus vanalles, maar vooral klein!
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Er is eigenlijk niet echt iets in mijn leven momenteel waar ik wel zonder zou willen. Ik ben gezond, heb een fijne relatie, lieve vriendinnen, gezellige huisdieren, leuke baan en hobby’s waar ik niet zonder zou willen. Kortom, ik ben eigenlijk gewoon heel tevreden en dat wil ik graag zo houden!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.