31 augustus 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 36
For time:
100 Squats

Het was weer een pittige week waar iedereen weer keihard zijn best heeft gedaan. Eentje waar we ook flink wat PR’s voorbij hebben zien komen. Bij de clean & jerk werd er met behoorlijk wat gewichten gesmeten en werden jullie de dag daarna onder handen genomen door benchmark workout “Chelsea”. Vorige week kwamen we met de vraag of jullie konden raden welke benchmark workout er tevoorschijn zouden komen. Maar een enkeling wist het goed te gokken! Ook aankomende week zullen er een paar voorbij komen. Denk jij het nu wel goed te raden?

Verder hadden we gewoon weer the good old “Community Saturday”. Een pittige team workout van de CrossFit Regionals 2012 stond op jullie te wachten. Back squats, Front squats, Overhead squats, Pull-ups en shoulder to overhead zorgden voor een spicey workout maar iedereen heeft het weer super gedaan! Het is altijd super mooi om te zien hoe er tijdens deze dag samen gewerkt wordt en iedereen met elkaar stuk gaat. Zijn jullie er volgende week ook bij?

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om met 2 kettlebells in je handen zo vaak mogelijk 10 meter heen en terug te wandelen. Een paar van jullie (zowel mannen en vrouwen) durfden zich hier aan te wagen. Bij de mannen was het Leroy B. die dit maar liefst 18 keer wist te volbrengen. Ook bij de dames was precies dezelfde score op het bord geschreven naast de naam Deborah. Awesome job everybody!

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij squatten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • vanaf morgen weer de On Ramp in groepsverband van start gaat? Je kan je hier nog steeds voor aanmelden!
  • Jasper, Joyce, Channa en Junior dit weekend de 4 workouts doen van de CrossFit Team Series?
  • Leon meedoet aan een mini triathlon (1/16) vandaag? Succes!
  • coach Joyce met haar verhaal op de website staat? Kijk bij “Ons Team”
  • iedereen behoorlijk spierpijn had van “Chelsea”?
  • Claudia dinsdag jarig was? Haar eigen cadeau was 5 strict pull-ups achter elkaar. Gefeliciteerd!
  • Jaap en Ilonka vandaag meedoen aan hun eerste Spartan Race in de UK? Succes toppers!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.