30 december 2013: Nieuwe pr’s, een hoop gezelligheid en motivatie voor het nieuwe jaar

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 2RM Back squat

B.
For time and reps:
Tabata squats
1600m Run

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Gisteren was het een speciale dag bij Reebok CrossFit Almere. Als afsluiting van het jaar werd een “PR Day” georganiseerd waarbij iedereen de kans kreeg om zichzelf op een oefening of benchmark te verbeteren. Met veel motivatie werd er door onze leden aan de slag gegaan om oude records te verbeteren. Er werd niet alleen hard gewerkt op deze dag, bovenal was het vooral gezellig en werd er vooruit geblikt op het nieuwe jaar.

In het eerste uur werd er gestart met het verbeteren van de lifts. Meer kilo’s dan je voorheen kon tillen was daarbij het doel. Nieuwe records werden onder andere behaald op de deadlift, snatch en back squat. Het lukten jullie om kilo’s toe te voegen aan oude records en het was duidelijk te zien dat de ninja’s van Reebok CrossFit Almere flink wat kracht in huis hebben.

Eenmaal bijgekomen van het liften werd er aan de slag gegaan met een aantal benchmark workouts. De coaches hadden vooraf gekeken welke benchmarks er het afgelopen jaar het meeste waren gedaan. Dat waren Fran, Grace, Karen en Annie. Nog één keer dit jaar kregen jullie de kans op een date met deze dames. Vol energie gingen jullie aan de slag en dat resulteerde in verbeteringen van meer dan een paar minuten.

Tot slot was er nog tijd om zelf in te vullen wat je wilde doen. Sommige gingen voor zoveel mogelijk double-unders achter elkaar, andere probeerde hun eerste muscle-up te doen en paar atleten waren helemaal uitgeteld en besloten vooral na te genieten van de behaalde successen. Bijna iedereen heeft op deze dag een nieuw hoogtepunt bereikt, iets waar de coaches ontzettend trots op zijn. In de avond werd er gezellig afgesloten met een hapje en een drankje bij restaurant IDA.

Wij willen iedereen bedanken voor een top dag. Het was mooi om jullie nog één keer iets te zien bereiken wat jullie voorheen nog niet konden. Daarnaast hebben wij genoten van de sfeer en de vele vriendschappen die onze community telt. Met de hoeveelheid motivatie die jullie hebben gaan er zeker mooie dingen gebeuren in 2014!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.