30 augustus 2017: Kwalificatie workouts Lowlands Throwdown

Workout of the day (WOD)
EMOM x 30:
Odd – 15 Calorie Row
Even – 15 Burpees

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

De spanning nam de afgelopen dagen flink toe. Wat zouden de kwalificatie workouts zijn van de Lowlands Throwdown? Welke bewegingen moet ik nog extra oefenen? Kan ik alle workouts als voorgeschreven of moet ik er een paar schalen?

Het wachten is voorbij. Vanavond om 22:00 worden namelijk de workouts eindelijk bekend gemaakt. Houd daarvoor de social media kanalen van de competitie in de gaten. De aankomende dagen krijgen de atleten de tijd om de workouts te doen. Zij moeten deze allemaal op één dag volbrengen.

Bij Reebok CrossFit Almere organiseren wij twee dagen voor jullie om de workouts uit te voeren, namelijk op 2 & 3 september. Deze dagen zullen we beide om 9.00 beginnen en wij denken dat de dag rond 16.00 kan worden afgesloten. We zullen beginnen met het uitleggen en demo’en van alle workouts en om 10.00 zal de 1e heat met de eerste workout gaan starten. Als je wel mee wilt doen met de kwalificaties, maar geen van deze dagen kan, dan heb je de kans om de workout op donderdag 31 augustus of vrijdag 1 september te doen. Als je dit wilt doen, neem dan contact op met één van de coaches, zodat wij dit weten en jullie kunnen judgen. Als je wel gewoon in het weekend meedoet, dan heb je t/m woensdag 30 augustus de tijd om je in ons systeem in te schrijven voor de zaterdag of zondag (dit zal geen credit kosten). Hierna kan je je dag niet meer wijzigen, zodat wij de tijd hebben om een planning te maken. Als je nog ergens vragen over hebt, horen wij het graag!

Judges & equipment
Elk jaar hebben we ook weer heel hard judges nodig. Iedereen zal gejudged moeten worden, dus we hebben er een flink aantal nodig. Als je dus dit weekend kan judgen stuur dan een email naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Judgen LLTD”. Ook als je maar één dag kan judgen help je ons al een hoop. Verder is het ook handig om mensen te hebben die willen helpen met het wisselen van materiaal tussen de workouts door. Van voorgaande jaren weten wij dat de vloer altijd vol met spullen en materiaal ligt, dus een soort van “equipment team” zal handig zijn. Je bent dan verantwoordelijk voor al het materiaal wat nodig is voor de workout die komt en ook voor het opruimen. Tuurlijk kunnen de atleten zelf hier ook bij helpen, maar vaak liggen die na de workout na te hijgen op de grond en vergeten hun spullen en materiaal weer bij elkaar te rapen. Als je hierbij zou willen helpen kan je naar hetzelfde mailadres een email sturen met als onderwerp “Equipment Team LLTD”

Bier & Pizza
Elk jaar sluiten we op zondag altijd af met “Bier & Pizza”. Na zo’n lange dag/lang weekend is iedereen wel toe aan een heerlijk koud biertje met een lekkere punt pizza. Wij zullen hier weer voor zorgen! Op Facebook hebben wij hiervan een evenement aangemaakt. Als je hierbij kan zijn, geef dit daar dan aan zodat wij weten hoeveel mensen er ongeveer komen. You better be there!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.