29 augustus 2017: PR’s van de maand augustus en resultaten challenge of the month

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Sumo deadlift high pulls, 42,5kg/30kg
Push press, 42,5kg/30kg

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

De maand is nog niet helemaal voorbij maar toch delen wij al de geweldige prestaties van de afgelopen maand. Dat heeft namelijk te maken met de andere blogposts die deze week gepland staan. Zo voor een competitie is het altijd een goed idee om aan je zwakke punten te werken en jezelf te verbeteren. Dat is te zien aan de persoonlijke records die er zijn neergezet op het whiteboard. Op de foto hieronder zie je een overzicht van alle behaalde records die zijn genoteerd.

IMG_0642

Met zuchten en steunen werd de challenge van de month gestart. Na een paar weken waren de minuten in de bodem van de squat zo erg niet meer. Sommige van jullie stopten zelfs niet bij de paar minuten in de box maar voegden daar extra tijd aan toe als jullie thuis waren. Op dit moment staat de teller op 4745 minuten met zijn allen. Gaan wij deze maand opnieuw voor zilver of zit goud er toch nog in?

Ik kan jullie in ieder geval gerust stellen dat wij ons vanaf volgende maand weer lekker losmaken aan het begin van de les. Wat de challenge van volgende maand is, vertellen wij pas aan het begin van september. Nog eventjes geduld!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.