4 november 2017: Begin volgende week met de beginnerslessen

Workout of the day (WOD)
5 rounds for time of:
1000m Row
1000m Run

Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien

Volgende week maandag en dinsdag verwelkomen wij een nieuwe groep beginners. Op die dagen start de serie beginnerslessen van november en jij kunt nog meedoen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor mensen die graag met ons aan de slag willen om hun gezondheid en fitheid te verbeteren.

Hoe gaan de beginnerslessen in zijn werking? Onze ervaren coaches gaan in acht lessen, verdeeld over vier weken, samen met jou aan de slag om de fundamentele bewegingen van ons programma te leren. Techniek staat centraal in deze lessen maar elke les wordt afgesloten met intensieve workout waardoor je voldaan naar huis gaat. Wees niet bang want alles is naar ieder zijn niveau aan te passen.

Waar wacht je nog op? Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een fittere, gezondere versie van jezelf? Sluit je dan aan bij de andere beginnelingen in november door je aan te melden via dit formulier. Meer informatie over de kosten en de data waarop de training plaats vinden kun je hier vinden. Heb je nog vragen? Bel of e-mail ons dan gerust. Onze coaches en community kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.