3 januari 2018: Beginnerslessen januari volgende week van start

Workout of the day (WOD)
Deadlift 3-3-3-3-3

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Wil je graag fitter worden en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Alles wat je hoeft te doen is te beginnen bij Reebok CrossFit Almere. Want wat je niet hebt bij een traditionele sportschool, vind je wel bij ons. Geen onpersoonlijke sfeer maar een omgeving waar iedereen je naam kent en je helpt het beste uit jezelf naar boven te halen. Geen personal trainers die je een standaard schema geven maar coaches die elke workout aanpassen naar jouw niveau. Geen rijen met crosstrainers, loopbanden en andere fitnessapparaten maar een ruimte waarin je met functionele bewegingen echt fit wordt.

Wij willen niet dat je jezelf inschrijft en nooit meer komt. Voor ons is het belangrijker dat je consistent blijft komen zodat je het resultaat bereikt waar je naar op zoek bent. Wij zijn trots op de impact die wij hebben gehad op honderden mensen hun gezondheid, fitheid en welzijn.

Wacht niet langer en hak de knoop door. Geef je op voor de beginnerslessen die volgende week maandag en dinsdag van start gaan. In totaal zijn er acht beginnerslessen waarin wij jou de fundamentele bewegingen van ons programma aanleren en je de eerste stappen maakt op weg naar een fittere versie van jezelf.

Kijk voor meer informatie over de beginnerslessen op deze pagina. Om je in te schrijven kun je dit formulier invullen. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-38299063 of een e-mail sturen via dit contactformulier. Word jij het volgende lid van onze fitte community? 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.