3 augustus 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 32
2 min. AMRAP of:
Shoulder to Overhead, 20kg/15kg

De eerste week op de nieuwe locatie is een feit. We hebben ondertussen allemaal kunnen genieten van een box met meer ruimte en zelfs nog bewonderd voor wat er nog komen gaat. Natuurlijk ging het echte werk gewoon door, en dat betekent dat jullie natuurlijk gewoon hard hebben geknald! Ook deze week werden een aantal benchmarks aan jullie voorgeschoteld en we hebben weer behoorlijk wat PR’s gesneuveld zien worden.

Verder betekende dat de eerste Community Saturday in de nieuwe box was en het was er meteen één met een feestelijk tintje. Coach Wesley was namelijk afgelopen vrijdag jarig en natuurlijk hoort daar een B-day WOD bij. In teams van twee was het de bedoeling om zoveel mogelijk herhalingen te halen in 8 bewegingen met 90 seconden werk en 24 seconden rust. De gehele workout was bedacht aan de hand van zijn geboortedatum en leeftijd. Het was een pittige maar leuke workout en iedereen heeft het weer goed gedaan!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk stappen te maken met een 20kg/15kg schijf boven je hoofd. Bij de mannen was er 1 bikkel die het aandurfde en de winst daardoor ook meteen binnen wist te halen door 37 herhalingen te behalen. Bij de dames was Claudia de grote winnares door maar liefst 59 herhalingen te halen. Goed gedaan iedereen!

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoeveel herhalingen kun jij behalen door een stang vanaf de schouders tot boven je hoofd te brengen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Guido zijn rijbewijs heeft gehaald? Gefeliciteerd!
  • Erik S. en Bayram heel goed burpees synchroon kunnen doen?
  • we meer plekken beschikbaar hebben gesteld voor OLY en synchroon lopende WOD uur?
  • er ook een klanttevredenheidsonderzoek verstuurd is? We zouden het op prijs stellen als je deze invult!
  • er een Paleo workshop komt? Heb jij je al ingeschreven? Schrijf je naam op de whiteboard.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.