29 november 2015: Newsflash!

Challenge of the month – November
20.000 Pull-ups (Strict, kipping, butterfly of scaled)
* Met de hele box

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Zoals jullie vast in de box hebben gezien, hebben wij bovenop ons “kantoor” een balustrade gemaakt. We zullen ons kantoor naar boven verplaatsen, zodat we van het hok een kleedruimte kunnen maken. Zodra het bovenop helemaal klaar is, zullen wij gaan beginnen met het klaarmaken van de kleedruimte. Verder gaan wij in het weekend van 12/13 december de muur achterin de grote ruimte (waar de t-shirts aan hangen) weghalen. Als wij straks twee lessen tegelijk willen gaan draaien, zullen wij deze ruimte open moeten hebben om iedereen van genoeg ruimte te kunnen voorzien tijdens een workout. Ook hebben wij weer een bestelling bij Rogue gedaan. We gaan het rek uitbreiden, in tweeën splitsen en iets naar het midden verplaatsen. Dit allemaal ter efficiëntie voor het nieuwe lesplan. Verder hebben wij weer extra boxen, benches, abmats en een extra touw besteld. Binnenkort zullen wij ook extra roeiers gaan bestellen en ook zijn wij bezig met een nieuwe muziekinstallatie.

Vorige week hebben wij er al over geschreven, maar toch nog een keer ter herinnering deze week. Volgend weekend zullen wij met een aantal coaches en leden naar de CrossFit Invitational gaan in Madrid. Op zaterdag 5 december vliegen wij heen en maandag 7 december zullen wij in de ochtend weer terug zijn. Hierdoor zullen wij wat aanpassingen moeten doen in het lesrooster. Het lesrooster voor de zaterdag zal er als volgt uit komen te zien:
zaterdag 5 december
9:30 Endurance
10:30 Open Gym
11:30 Open Gym

De lessen voor zondag en maandag zullen hetzelfde blijven.


 

Agenda

6 december  CrossFit Invitational, Madrid
7/8 december  Start nieuwe beginnerslessen
27 december  PR Day + Lip Sync Battle


 

Wist je dat?

  • je op de zwarte pilaren in de kleine ruimte kunt krijten? Hier kan je je wod opschrijven of zelfs tijdens je wod je rondjes op turven!
  • De beginnerslessen van november klaar zijn? Als je één van de nieuwe ninja’s ziet, geef ze een high five!
  • de challenge of the month al gehaald is? Jullie hebben met zijn allen maar liefst 20.000 pull-ups in één maand gedaan! Good job toppers!
  • je nog steeds hoodies en/of t-shirts bij de balie kan bestellen?
  • Reebok dit weekend 30% korting heeft op heel veel artikelen? Als je nog een nieuwe sport-outfit nodig hebt… 3,2,1, GO!
  • we van sinterklaas Pauline en hulpsint Mick een heerlijke schaal pepernoten hebben gekregen?
  • Dennis H. zijn 1RM deadlift heeft gePR’d na zijn eigen strength-club te hebben gevolgd? Hij heeft maar liefst 180kg van de grond getild!
  • donderdag bij het bench-pressen nog steeds de spierpijn van Cindy van maandag te voelen was?
  • Sahin en Hans mooie rijmpjes in onze Facebook-groep hadden gezet? Het zijn vast goede rijmpieten!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.