29 Mei 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
1.000.000m Run

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Zoals jullie in de blogpost van afgelopen maandag hebben kunnen lezen, organiseren wij voor de tweede keer CrossFit lessen op het Broccoli Festival bij de jachthaven van Haddock in Almere-Haven. Dit vindt plaats op zaterdag 4 juni en is ter vervanging van Community Saturday. Als je mee wilt doen kan je je inschrijven via ons inschrijfsysteem onder de naam Broccoli Festival. Deze WOD zal plaatsvinden om 11.30 uur en is voor iedereen van de box toegankelijk. Heb je nog geen ervaring met CrossFit ben je meer dan welkom om mee te doen met de proefles die zal plaatsvinden om 13.00 uur. De kids les van deze dag zal ook plaatsvinden op het festival om 14.00 uur. Ook nieuwe kinderen zijn bij deze les van harte welkom. Alle lessen van zaterdag 4 juni in de box komen dus te vervallen, maar je bent meer dan welkom om bij ons gezellig op het Broccoli Festival mee te doen. See you there!

Iedereen die wilt beginnen met CrossFit opgelet! Op maandag 6 juni en dinsdag 7 juni gaat er wederom een nieuwe serie beginnerslessen van start. In acht lessen, verspreid over vier weken, leer je samen met andere beginners de fundamentele bewegingen uit ons programma. Daarnaast maak je de eerste stappen op weg naar een fittere versie van jezelf. Iedereen kan hier aan meedoen, ongeacht je huidige fitheid en leeftijd. Al onze trainingen worden namelijk aangepast naar ieder zijn niveau. De beginnerslessen zijn verplicht voordat je kunt starten met de deelname aan onze reguliere lessen. Voor meer informatie over de beginnerlessen kun je hier klikken.

De beginnerslessen van juni zijn voorlopig de laatste kans om bij ons te kunnen starten. De volgende editie vindt pas weer plaats in augustus. Voor de beginnerlsessen van juni zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar. Om te zorgen dat jij erbij zit kun je jezelf alvast inschrijven via dit formulier. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via info@reebokcrossfitalmere.nl of door te bellen naar 06-38299063. Wij hopen snel kennis met je te mogen maken!


 

Agenda

27-29 mei  Meridian Regionals, Madrid, Spanje
30 mei  Memorial Day Murph
4 juni  Broccoli festival
15-22 juni  Kwalificatieweek 2 Tiglon Series
25-26 juni Finales Beach Throwdown
2 juli  5 jaar Jubileum Party!
19-24 juli  The CrossFit Games, Carson, Californië


 

Wist je dat?

  • Jordy voor ons atlas stones aan het maken is?
  • Elianne en Tessa stiekem tot de mannen categorie behoren?
  • we het hier in Madrid SUPER gezellig hebben met zijn alle?
  • we ook al veel bekende atleten hebben gespot?
  • en daar ook mee op de foto zijn gegaan?
  • het vandaag alweer de laatste dag van de CF Regionals is?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.