29 januari 2015: NO SH#T Thursday Meal – Runderstoofschotel
Workout of the day (WOD)
10 rounds for time of:
15 Deadlifts, 60kg/42,5kg
15 Push-ups
Challenge of the week – week 5
2 min. AMRAP of:
Box jump overs, 24″/20″
- 750 gram runderstooflappen
- stukje gember en laos
- 5 teentjes knoflook
- 3 uien
- stukje santen creamed coconut
- runderbouillon(blokje)
- 150 gram cashewnoten
- ghee
- sambal (naar eigen smaak)
- Snij het vlees in blokjes en strooi er wat peper en zout over.
- Verwarm wat ghee en bak het vlees even kort aan totdat het lekker bruin is.
- Snij in de tussentijd de knoflook fijn en de ui in grove stukken, de gember en laos schil je en snij je evt. In stukken maar zorg dat het herkenbaar is zodat je het er makkelijk uit kan vissen.
- Haal nu het vlees uit de pan en bak in dezelfde pan de knofook, ui, laos, gember en sambal.
- Doe nu het vlees weer terug en giet de bouillon erbij totdat het vlees net onder staat.
- laat dit nu 2/3 uur pruttelen. (Ik heb in deze tijd de andere gerechten gemaakt voor de rest van de week).
- Als het vlees zacht is doe je de cashewnoten en de santen erbij. Je zal zien dat de santen gaat binden en voor een mooie saus zorgt.
Hoi Mandy,
Heb je ook het recept voor die pannenkoekjes?
Ik heb op Internet gezocht maar daar staan zoveel verschillende…
Ik ben net pas begonnen met paleo dus weet nog niet echt welk recept ik t beste kan volgen…
Thnx!