29 december 2014: NO SH#T Monday Meal – Winter-after-kerst-salade

Workout of the day (WOD)
5 rounds for time of:
5 Clusters, 60kg/42,5kg
10 Chest-to-bar pull-ups

Challenge of the week – week 1
2 min AMRAP of:
Air squats

Welkom terug allemaal op deze maandag. Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad! Waarschijnlijk met net iets teveel eten maar daarom doen we het vandaag rustig aan. Tevens vegetarisch om even te detoxen van al het vlees, vis of gevogelte dat we met kerst hebben weggewerkt. Vandaag maak ik een boerenkool salade met pompoen. Lekker makkelijk en super gezond. Dat willen we allemaal wel na die drukke dagen toch.

Benodigdheden:
  • 0,5/1 kg flespompoen
  • 150 gr walnoten
  • 125 gr gedroogde cranberries
  • 250 gr gesneden boerenkool
  • 7 el olijfolie (extra vierge)
  • 4 el balsamico azijn
  • 2 el gesmolten kokosolie
Bereiding:
  • Snij de pompoen in blokjes (verwijder de zaadlijsten, je hoeft hem niet te schillen als je hem wast).
  • Meng de kokosolie met de pompoen en verdeel over een bakplaat (bedekt met bakpapier).
  • Strooi er wat zout en peper overheen en doe de pompoen 15 min in een voorverwarmde oven op 200 graden.
  • als de pompoen is men je deze met de boerenkool, cranberries, walnoten, olijfolie en balsamico azijn.
  • Voeg naar smaak nog wat verse zwarte peper en zout toe.
Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.