29 april 2017: Laatste plekken gevorderden gymnastics workshop

Workout of the day (WOD)
“Helton”
3 rounds for time of:
800m Run
30 Dumbbell squat cleans, 22,5kg/15kg
30 Burpees

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Volledige controle over je lichaam. Dat is waar het bij gymnastics bewegingen om draait. Als je de basis onder knie hebt is het tijd voor de volgende stap. Beweging als muscle-ups en handstands zijn voor ons misschien lastig, voor turners zijn het fundamentele bewegingen waar zij niet over na hoeven te denken.

Als jij graag de volgende stap wilt zetten schrijf je dan in voor één van de laatste drie plekken voor de gevorderden gymnastic workshop die morgen plaats vindt. Onder leiding van coach Joyce leer je als deelnemer hoe je coole bewegingen zoals front levers, roll to supports en handstand walks doet. Beschik jij over voldoende discipline, dan ben je wellicht de eerste atleet in de box die naar een iron cross toewerkt.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en geef je op door te e-mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving Gymnastic Workshop”. Kosten om deel te nemen zijn €50,00 per persoon en kunnen op de dag zelf worden voldaan (contant of pinnen). De workshop duurt in totaal vier uur. Om 13.00 uur wordt er gestart en om 17.00 uur ben je klaar. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.