28 april 2017: Members Spotlight – Amanda

Workout of the day (WOD)
5 rounds for reps of:
1 min Hang power snatch, 35kg/25kg
1 min Overhead squats, 35kg/25kg
1 min Double-unders
1 min Rest

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Helaas moesten wij onlangs afscheid nemen van deze topper. Amanda is niet meer in staat om het trainen bij ons in de box en haar nieuwe baan in een andere stad te combineren. Toch wilden wij graag deze members spotlight met jullie delen omdat zij in onze ogen onderdeel blijft van onze community.

Als je nog de kans krijgt om met haar te trainen geef haar dan een extra dikke knuffel. Zij heeft ons ook beloofd dat zij af en toe nog gezellig een workout mee komt pakken. Wij zullen je missen Amanda!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben dierenarts van beroep en dan voornamelijk voor de gezelschapsdieren. Af en toe komt er nog wel eens een schildpad, hagedis of vogel voorbij. Daarnaast heb ik ook een webshop (barbellbull) in fitnesskleding, maar die staat nog in de kinderschoenen.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Amsterdam Zuid-oost. Daar heb ik gewoond tot ik zes jaar oud was. Mijn zevende verjaardag vierde ik al in Almere. Sindsdien heb ik vanwege mijn studie en werk een paar jaar in Antwerpen en Gent gewoond. Mijn huidige woonplaats is Schagen met in de weekenden Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Single en verassend genoeg geen huisdieren, helaas ben ik daarvoor te weinig thuis.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Voor CrossFit heb ik meerdere sporten gedaan, van paardrijden en turnen tot jiu-jitsu en ‘gewone’ fitness.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Voordat ik bij Reebok CrossFit Almere terecht kwam trainde ik bij CrossFit Naarden. Dankzij Eli, die ik ook van Naarden kende, ben ik overgestapt naar Reebok Crossfit Almere.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Dat wordt een gedeelde eerste plaats voor de power clean en de snatch.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  De assualtbike for sure! Alhoewel de truster daar direct na komt.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Het beste train ik op rapmuziek, muziek waar een beetje agressiviteit in zit.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Eten en slapen hahah daarnaast voornamelijk films/series kijken en boeken lezen.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Sushi!
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Eigenwijs.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Slaap hahaha! Oh en did I already mention food?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.