27 maart 2017: Beginnerslessen in april

Workout of the day (WOD)
For time:
5k Run

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Bij Reebok CrossFit Almere verwelkomen wij maandelijks een nieuwe groep mensen die de uitdaging durft aan te gaan om sterker, sneller en fitter door het leven te gaan. Beginnen aan het realiseren van je doelen, in welk gebied dan ook, is spannend en eng tegelijkertijd. Gelukkig zijn onze ervaren coaches er om jou te begeleiden op het gebied van je fitheid en gezondheid. Nieuwsgierig geworden hoe wij dat doen en hoe jij kunt beginnen? Lees de blog van vandaag dan aandachtig door. 

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het bij ons verplicht voor iedereen om eerst onze beginnerlessen te volgen. In een periode van vier weken ga je twee keer per week samen met andere beginners je focussen op de fundamentelen bewegingen van ons programma. Je leert onder begeleiding van onze coaches, die allemaal door ons en CrossFit zijn opgeleid, hoe je de bewegingen correct uitvoert. Maar dat is niet alles.

Je sluit iedere les af met een workout op jou niveau. Daardoor zijn de beginnerslessen voor iedereen toegankelijk: jong, oud, dik, dun, atleet en huismoeder. Makkelijk zijn deze workouts zeker weten niet. Om resultaat te bereiken is het namelijk belangrijk dat je op een hoge intensiteit traint. Deze intensiteit ziet er voor iedereen anders uit. Terwijl de ene persoon een lege stang gebruikt in de workout, doet de andere er wat gewicht bij. Voordat wij de intensiteit verhogen is het echter belangrijk dat je de technieken onder de knie hebt. Onze coaches zijn er om je te helpen daarin een goede balans te vinden.

Nadat je de beginnerslessen succesvol hebt doorlopen kun je aansluiten bij ons reguliere lessen. Je moet tenminste zes van de acht lessen aanwezig zijn om dat te doen. Op die manier weten wij zeker dat je de basis voldoende beheerst. Niet alleen kun je nu de fundamentele bewegingen goed uitvoeren, je bent ook een stuk fitter dan in het begin. Dat garanderen wij je!

Op maandag 3 april om 20.30 uur en dinsdag 4 april om 19.30 uur start de volgende editie van de beginnerslessen. Zorg dat jij er op tijd bij bent en schrijf je zelf vandaag nog in via dit formulier. Je krijgt dan later deze week een e-mail van ons met meer informatie over hoe alles in zijn werking gaat. Voor een overzicht van de verschillende momenten waarop de beginnerslessen zijn en extra uitleg over de inhoud kun je hier klikken. Voor vragen kun je ons altijd bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 0638299063. Wij hopen volgende week kennis met je te maken en kijken er naar uit om samen met jou je doelen te bereiken. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.