27 juni 2017: Een domper op de vreugde

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
30 sec Handstand hold
30 sec Squat hold
30 sec L-sit hold
30 sec Chin over bar hold

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

De Beach Throwdown 2017 vindt aanstaand weekend plaats op Scheveningen. Bij deze competitie moeten teams van twee atleten workouts volbrengen om te laten zien hoe fit zij zijn. Elementen zoals zand, water en onhandige objecten worden daarbij allemaal gebruikt. Teams konden zich in verschillende categorieën kwalificeren en zij strijden dit weekend om een plek op het podium in hun categorie.

In een sterk deelnemersveld wisten coaches Joyce en Channa zich te plaatsen bij de hoogste categorie, de elite females. In het klassement kwamen zij binnen op een vijftiende plaats. Helaas is er bij Channa gisteren een fractuur in haar voet geconstateerd. Om die reden moet zij een week in het gips lopen en zullen de dames de finale aan zich laten voorbij gaan. Verspreid over de zaterdag en de zondag zouden zij het gaan opnemen tegen de fitste dames uit de kwalificaties.

Daarmee komt er een einde aan de Beach Throwdown voor Reebok CrossFit Almere. Verder hebben er geen teams zich weten te plaatsen voor de eindstrijd op Scheveningen. Wij kunnen ons nu allemaal gaan voorbereiden op de volgende competitie op onze agenda: de Lowlands Throwdown 2017. Volgend jaar zijn wij weer van de partij bij de volgende editie van de Beach Throwdown! 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.