26 juni 2017: Begin jij in juli bij Reebok CrossFit Almere?

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time:
9 Squat cleans, 70kg/47,5kg
7 Push jerks, 70kg/47,5kg
5 Burpee box jumps, 30″/24″

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Ongeacht je huidige niveau, fitheid of leeftijd, bij Reebok CrossFit Almere ben je aan het juiste adres op weg naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Onze coaches nemen je bij de hand en gaan samen met je aan de slag om je doelen te behalen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Alles wat je dan hoeft te doen is je in te schrijven voor de beginnerslessen die volgende week van start gaan. Op maandag 3 juli om 20.30 uur en op dinsdag 4 juli om 19.30 uur staat de eerste les op het programma. Bij de beginnerslessen leer je in acht lessen de fundamentele bewegingen van ons programma en stomen wij je klaar voor de reguliere lessen. Meer informatie over de inhoud en de data van de beginnerslessen vind je op deze pagina.

Stel jouw plekje in de beginnerslessen veilig door je in te schrijven via dit formulier. Je krijgt dan deze week van ons meer informatie toegestuurd. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te bellen, smsen of WhatsAppen naar 06-38299063. Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij hopen snel kennis met je te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.