27 januari 2018: Nieuwe ontwikkelingen binnen ons team

Workout of the day (WOD)
15 min AMRAP of:
15m Handstand walk
15m Broad jumps
15m Walking lunges

“Bring-A-Friend WOD”
For time:
300 Wallball shots, 20lbs/14lbs
200 Hang power cleans, 40kg/30kg
100 Toes-to-bar
50 Synchronized burpees
* In teams van vier. Elke vijf herhalingen wisselen.

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Met trots delen wij mee dat ons team uitgebreid wordt met nieuwe aanwinsten en dat wij voor het eerst een full time coach gaan aannemen. In de loop van deze maand zijn wij hiermee begonnen. Door deze ontwikkelingen verwachten wij jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Mick gaat per direct starten als full time coach. Hij is de eerste full time medewerker naast de vier eigenaren. Zijn focus zal vooral liggen op het verzorgen van de reguliere lessen. Daarnaast komt hij ons ook helpen met het maken van lesplannen, het verzorgen van clinics en het door ontwikkelen van ons programma.

Rebecca vervulde al enige tijd de rol van receptioniste op maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond. Vanaf deze maand helpt zij ons ook met diverse werkzaamheden achter de schermen. In haar rol van member services medewerker assisteert zij Channa onder andere bij het verwerken van nieuwe inschrijvingen en de communicatie naar de leden.

Matthijs is onlangs begonnen als facility manager. Samen met Maura regelt hij ervoor dat de box tip top in orde is. Hun werkzaamheden worden vooral in de ochtend en later in de avond uitgevoerd. Naast het schoon houden van de box zorgen zij er ook voor dat al het materiaal in een goede staat blijft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.