26 januari 2018: Online Judges Course 2018

Workout of the day (WOD)
Clean 1-1-1-1-1
Snatch 1-1-1-1-1

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

De CrossFit Games Open komt steeds dichterbij. Op het moment van schrijven staan er al meer dan veertig mensen ingeschreven vanuit onze box om mee te doen. Vorig jaar waren dat er in totaal 138 dus wij hebben nog even te gaan om dat nummer te evenaren of te overtreffen. Kunnen wij dit jaar ook weer rekenen op jouw deelname? Wij willen wederom de meeste inschrijvingen van alle boxen in Nederland hebben.

Weet jij niet wat de Open is? Lees dan deze blogpost van vorige week nog eens door. Vijf weken lang ga je iedere week één workout doen waarin je fitheid wordt getest. Daarnaast is het ieder jaar weer een hoogtepunt voor ons om jullie jezelf te zien overtreffen. Het is hartstikke leuk en je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.

Begin volgende week maken wij meer informatie bekend met betrekking tot hoe het allemaal precies in zijn werk gaat. Wat wij sowieso nodig hebben zijn mensen die ons in het weekend kunnen helpen om atleten te judgen. Wil je daar graag bij helpen? Zorg dan dat je de nieuwe online judges course volgt. Die bereid je voor op de verantwoordelijkheden als judge.

Ongeacht of je in het bezit bent van een judges certificaat horen wij graag van je of je ons kan helpen in de weekenden van 24 februari tot en met 25 maart. De workouts worden gedaan in de ochtend tot vroeg in de middag. Als je graag wilt helpen en één of meerdere weekenden beschikbaar bent stuur dan een e-mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als titel “CrossFit Games Open Judge 2018”. Laat ons in de e-mail weten welke weekenden je beschikbaar bent. Alvast super bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.