27 april 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 18
2 min AMRAP of:
Tire Flips

Na een week flink hard werken was er wel 1 onderwerp die er door de box heen galmde. Wat gaan we doen tijdens Community Saturday? Een ding wisten jullie wel: Koningsspelen!

Uiteindelijk werd het dan gisteren op het bord geschreven en waren het allerlei verschillende testjes die uitgevoerd moesten worden. Van 400m Sprint tot zo lang mogelijk spijkerbroek hangen. Het werd in ieder geval een dag vol gezelligheid en het begon al meteen goed met een potje “Musical Medball”. Als warming-up gingen we met de hele groep stoelendans doen maar dan CrossFit style! Daarna gingen we met ze allen aan de slag om de testjes 1 voor 1 te volbrengen.

Verder werd het nog eens goed afgesloten met een heerlijke barbecue en een hoop gezelligheid! Het weer hielp ook erg mee en konden we heerlijk buiten in het zonnetje genieten van een hapje en een drankje. Het was een top dag en jullie zijn allemaal toppers!!!

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het de bedoeling om zo lang mogelijk in een handstand te blijven staan. Ook hier waren er behoorlijk wat mensen die zich er aan durfden te wagen. Uiteindelijk was het gymnast ninja Sebastiaan B. die het maar liefst 4 minuten en 5 seconden wist vol te houden en de winst bij de mannen naar binnen wist te slepen. Bij de vrouwen staat er een naam bovenaan die we niet al te vaak op het bord zien maar ze wist deze wel meteen te winnen! Channa heeft het 2 minuten en 25 seconden volgehouden. Good job everybody!!

Challenge of the week - #17

De volgende challenge is iets nieuws waar we de ‘strongman’ in jullie naar boven willen halen. Hoeveel tire flips kunnen jullie doen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Indy haar kinderfeestje bij ons heeft gevierd? Het was een groot succes!
  • de lacrosse ballen binnen zijn? Heb jij hem al meegenomen?
  • er een Coaches prep course naar Nederland komt?
  • er flink wat PR’s zijn behaald deze week? 5K, Grace en CrossFit Total II. We zijn super trots op jullie!
  • Mohammed ook gezellig mee gaat naar de Regionals?
  • coach Wesley in de box van Annie Thorisdottir is dit weekend?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.