26 februari 2018: Ben jij klaar om de uitdaging met ons aan te gaan?

Workout of the day (WOD)
For time:
10k Row
* In teams van drie of vier. Elke 250m wisselen.

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk deelnemers aan de CrossFit Games Open

Vaak komen mensen naar ons toe met de gedachten dat CrossFit “te zwaar” of “te moeilijk” is. Zij zouden ons programma niet kunnen volgen omdat zij niet fit genoeg zijn. Alhoewel de workouts uitdagend zijn is het voor iedereen naar zijn niveau te aan te passen.

Dagelijks passen wij voor mensen de gewichten, herhalingen en oefeningen zo aan dat ieder individu een goede training heeft. Daardoor kunnen jong en oud, topatleten en huismoeders, professionals en militairen allemaal samen bij ons trainen. Je hoeft niet in topvorm te zijn om bij ons te trainen. Het enige wat je moet kunnen is de weg vinden naar onze locatie en je honderd procent inzetten als je er bent. Op die manier kom je vanzelf in vorm.

Als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan geef je dan op voor onze beginnerslessen via dit formulier. Op maandag 5 en dinsdag 6 maart start de volgende serie beginnerslessen. Kijk voor meer informatie over de beginnerslessen op deze pagina. Voor vragen kun je ons altijd bellen op 085-0603336 of mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.