26 april 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 18
For quality:
100 Hollow rocks

Het is weer tijd voor onze wekelijkse samenvatting. Ga weer achterover zitten en zorg ervoor dat je weer helemaal op de hoogte wordt gebracht van wat er de afgelopen week allemaal gebeurd is.

Maandag begonnen we met twee onderdelen. Het eerste onderdeel was een kracht onderdeel. Het leuke gewichtheffen kwam aan bod en was het de bedoeling om met de power clean zo zwaar mogelijk op te werken voor een herhaling. Het tweede onderdeel was een tien minuten AMRAP met ook de power clean in combinatie met double-unders.

Op dinsdag hadden we een workout voor tijd. Het was de bedoeling om je zo snel mogelijk door Vier rondes van vierhonderd meter rennen en vijfentwintig toes-to-bar heen te worstelen.

De week werd doormidden gezaagd met een kort maar krachtige workout. Drie bewegingen werden vlak achter elkaar neergezet en was voor velen toch zwaarder dan verwacht. Eenentwintig bar-facing-burpees, vijftien bar muscle-ups en negen deadlifts.

Donderdag was het weer even “oldschool” upper body day. Twee onderdelen waar het eerste de bench press was. Hier mocht je opwerken voor een herhaling zo zwaar mogelijk. In het tweede onderdeel had je vijf minuten de tijd om zoveel mogelijk herhalingen te behalen van ring dips. Het addertje onder het gras was alleen dat je eerst vijfhonderd meter moest roeien en vijftig air squats moest hebben volbracht voordat je aan de ring dips mocht beginnen.

Op de laatste dag van de werkweek was het tijd voor een benchmark. Hier kwam “girl-named” workout “Karen” voorbij en konden we allemaal met overheerlijke “jelly legs” het weekend ingaan. Honderdvijftig wall ball shots voor tijd is er zeker een die daarvoor kan zorgen!

Verder hadden we natuurlijk op zaterdag Community Saturday! Deze was alleen dit keer in het teken van Koningsdag wat op maandag gevierd word. Voor ons was het gisteren al zover en hadden we het thema “Koningsspelen” voor iedereen klaar staan. Eerst een workout genaamd “De ‘W’ van..” gevolgd door spelletjes als spijkerbroek hangen zorgde voor een geweldige “Koningsdag” sfeertje.

Om het helemaal goed af te sluiten hadden we de BBQ aangezet en bleef een grote groep nog gezellig hangen om een hapje te eten en te drinken!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo snel mogelijk honderd meter te roeien. Uiteindelijk waren er bij de mannen twee winnaars. Koen en Mike M. wisten het beiden in 15.4 seconden te doen. Bij de dames was er een die het aandurfde en daardoor dus ook meteen de winst binnen wist te slepen. Klaske wist het in 18.9 seconden te doen. Gefeliciteerd beiden!

Challenge of the week - #17

 

De volgende challenge staat alweer klaar. Eentje wat niet zozeer in het teken staat van de klok. Wel waar je extra werk kunt stoppen om je gymnastics te verbeteren en je core te versterken. Probeer maar eens voor kwaliteit honderd hollow rocks te volbrengen!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de OnRampers hun laatste week in gaan?
  • John N. hele coole hiphop moves heeft?
  • we volgende week zaterdag onze eerste skill day hebben? Ben jij er ook bij?
  • op koningsdag de lessen gewoon doorgaan?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.