25 maart 2017: Heb jij de smaak te pakken?

Workout of the day (WOD)
CrossFit Games Open 17.5
10 rounds for time of:
9 Thrusters, 43kg/30kg
35 Double-unders

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

De afgelopen vijf weken hebben bij ons in het teken gestaan van de CrossFit Games Open. Misschien heb je de smaak inmiddels te pakken of ben je geïnspireerd door de deelnemers uit de box en wil je ook een keertje meedoen aan een competitie. Dan hebben wij goed nieuws. In de box staan er binnenkort nog twee kwalificaties op het programma. TIGLON – Tweede kwalificatieweek
De TIGLON is een serie van drie wedstrijden waarin jij je fitheid kunt testen. De fitste atleten tijdens de kwalificaties van elke serie gaan door naar de finales die twee weken later plaats vinden. Bij de mannen gaan er 32 atleten door en bij de vrouwen 24. Uiteindelijk wordt er gekeken naar wie er het beste heeft gepresteerd over alle wedstrijdmomenten om de winnaar te kiezen. Daarnaast is er een prijs te winnen voor de best presterende box in de kwalificaties. Vorig jaar waren wij dit. Lukt het ons nog een keer?

De tweede kwalificatieweek vindt plaats van 26 april tot en met 3 mei. Meer informatie over de dag waarop wij de kwalificaties gaan doen volgt nog. Schrijf je in via de website van de TIGLON organisatie. Deelname kost €15,00 per persoon of €25,00 per persoon als je jezelf ook meteen opgeeft voor de derde kwalificatieweek.

Beach Throwdown 2017
Dit fitness festijn wil je absoluut niet missen. Zoek een buddy en ga samen de uitdaging aan in de kwalificaties die plaats vinden van 25 mei tot en met 31 mei. Jij gaat samen met je buddy drie workouts doen op dezelfde dag. Geef alles wat je hebt en wie weet sta jij dan op Zandvoort op 1 en 2 juli. Er gaan maar liefst 240 teams door naar de eindstrijd. Denk jij dat je geen kans maakt om dat te halen? Nog een reden om mee te doen is dat wij als box een Assault Bike kunnen winnen als wij de meeste deelnemers hebben. Wie wil er nou niet nog zo een fiets in de box!?

Precies, opgeven is een must. Doe dat via de website van de Beach Throwdown. De kosten om je op te geven zijn €29,95 per team. Haal je de finale hou dan rekening met extra kosten die daar nog boven op komen. Net als de TIGLON maken wij ook meer bekend over wanneer de kwalificaties bij ons in de box plaats vinden als de competitie dichterbij komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.