24 maart 2017: CrossFit Games Open 17.5

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
15 Cal Row
10 Burpees over-the-rower

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Op 23 februari, vier weken geleden, begon de CrossFit Games Open 2017. Duizenden mensen van over de hele wereld registreerde zich voor de grootste CrossFit competitie ter wereld. Inmiddels is de laatste week aangebroken van het evenement dat in totaal vijf weken duurt. De deelnemers werden op diverse manieren getest op hun fitheid. Ook in de laatste week staat er een bijzondere zware uitdaging te wachten op iedereen die meedoet.

Dave Castro maakte vorige week via social media al bekend dat het voorspelbaar zou zijn wat de laatste workout zou zijn. Toch waren wij allemaal in spanning wat het precies zou worden. Gisteren tijdens de live announcement vertelde hij wat CrossFit Games Open 17.5 was. Ditmaal waren het twee IJslandse dames die de standaard mochten neerzetten voor de rest van de wereld. Je kunt de strijd tussen Katrin Tanja Davidsdottir en Sare Sigmundsdottir hier nog eens terug zien. Een omschrijving van de workout kun je hier terug vinden.

Wij wensen iedereen die meedoet nog eenmaal ontzettend veel succes. Geef nog één keer alles wat je hebt. Vergeet niet dat wij aanstaande zondag de Open op gepaste wijze afsluiten. Het is namelijk tijd voor onze hotdog & donut party. Vergeet ook niet om nog deel te nemen aan de wedstrijd van Reebok waarbij je kans maakt op een compleet nieuwe outfit. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.