25 maart 2014: Nabeschouwing CrossFit Games Open 14.4

Workout of the day (WOD)
For time:
800m Run
150 Double-unders
150 Sit-ups
800m Run

Challenge of the week – week 13
2 min. AMRAP of:
Row (score = aantal calorieën)

De bekendmaking van CrossFit Games Open WOD 14.4 heeft zeker wat verbaasde gezichten opgeleverd. In de geschiedenis van de Open was er nog nooit een Concept 2 Rower gebruikt en in de vierde week van de 2014 Open moest iedereen er toch aan geloven. De chipper workout begon met 60 calorieën roeien, gevolgd door toes-to-bar, wallball shots, cleans en muscle-ups. Hoe hebben de atleten van onze box het gedaan? Dat lees je vandaag in de nabeschouwing van 14.4.
Het roeien was voor de meeste atleten uit de box niet het struikelblok. De toes-to-bar zorgde voor problemen en dat was dan ook waar veel mensen zijn geëindigd. Zelfs als je de oefening kon was het nog geen garantie dat je de vijftig ook zou afmaken. Andere kwamen net iets verder en wisten ook nog een aantal cleans te doen. Bij de mannen kwam Jasper, met een iets snellere tiebreak time dan Junior, op een eerste plek terecht. Beide haalden vijf muscle-ups in viertien minuten. Wesley kwam op een derde plek met één muscle-up. Bij de vrouwen was het wederom Channa die met 161 herhalingen de eerste plek veroverde. Joyce (138) werd tweede en Brenda derde (133). Voor de andere scores kun je een kijkje nemen op het leaderboard van de box.

Daarmee zit de vierde week van de Open er alweer op. Wat gaan wij in de laatste workout zien? Thrusters? Burpees? Kijk donderdagnacht naar de laatste live announcement met Rich Froning, Jason Khalipa, Graham Holmberg, Annie Thorsdottir en Sam Briggs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.