24 juni 2017: Maak je klaar voor een nieuw seizoen Spikeball

Workout of the day (WOD)
For time:
800m Run
30 Weighted ring dips, 20kg/15kg
30 Strict ring dips
30 Kipping ring dips
800m Run

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

In de box zijn wij groot fan van het spelletje Spikeball. De variant van volleybal, waarbij je in teams van twee het tegen elkaar opneemt, daagt je uit op het gebied van coördinatie, nauwkeurigheid, wendbaarheid en balans. Ongeacht je vaardigheden, elk potje zorgt voor een hoop lol, gezelligheid en soms wat gezonde frustratie.

Vorig jaar organiseerde wij voor het eerst een klein Spikeball toernooi op het parkeerterein van de box. Een handje vol teams verscheen aan de start en het was zeker weten een geslaagde middag. Dit jaar willen wij wederom een toernooi organiseren.

Nu de zomer in volle gang is willen wij op zaterdag 29 juli de tweede editie van het Spikeball toernooi organiseren op het Almeerderstrand. Om 13.00 uur willen wij beginnen met de eerste wedstrijden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij bepalen hoe lang het gaat duren.

Je kunt je inschrijven voor het toernooi door een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als titel “Inschrijving Spikeball Toernooi”. Geef door met wie je komt en wat jullie teamnaam is. Je teamgenoot hoeft niet iemand van de box te zijn. Kan je geen partner vinden? Stuur ons als nog een e-mail en dan kijken wij aan wie wij je kunnen koppelen.

Nog niet bekend met Spikeball? Lees je dan in door onze blogpost van vorig jaar door te nemen. Daarin staat een kort filmpje van hoe het spel werkt en meer redenen waarom jij het een kans moet geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.