23 juni 2017: Flip, carry, lift

Workout of the day (WOD)
4 rounds for time of:
50/35 Calorie Assault Bike
150 Double-unders
* In teams van twee.

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Wil jij leren hoe je zware banden kunt flippen? Hoe je een zwaar, lomp object zoals een yoke van A naar B brengt? Of wil jij grote stenen kunnen tillen alsof het niets is? Hou dan op zaterdag 8 juli van 13.00 uur tot en met 16.00 uur een plekje vrij in je agenda.

Op die dag organiseren wij namelijk een strong(wo)man workshop in de box. Onder leiding van coach Junior leer je de verschillende technieken uit deze discipline. Je gaat onder andere aan de slag met de yokes, farmer handles, sleds, atlas stones en tires. Het leren van deze bewegingen maakt je niet alleen een betere atleet in de box maar het helpt je ook om je kracht beter te benutten in het dagelijks leven.

Iedereen die sterker en explosiever wilt worden kan meedoen aan de workshop, ongeacht zijn of haar huidige ervaring en fitheid. Je kunt je inschrijven door te e-mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving strongman workshop”. Er is maximaal plek voor twaalf deelnemers. De kosten voor de workshop zijn €50,00 per persoon en kunnen op de dag zelf worden betaald. Als je vragen hebt laat het ons dan weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.