24 januari 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
30.000 Push-ups

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Aankomende woensdag, 27 januari, is het weer tijd voor een voedingsworkshop. Deze wordt gegeven om 19:30 en zal het OLY uur van die avond vervangen. Voor alle leden van Reebok CrossFit Almere is deze voedingsworkshop helemaal gratis. Je kunt je vanaf deze zondag opgeven in het inschrijfsysteem. Er gaat geen credit van je tegoed af als je jezelf hiervoor opgeeft. Voor meer informatie kan je terecht op deze blogpost van afgelopen dinsdag of bij de coaches.

Gister zijn Sander en Patrick hard voor ons bezig geweest om extra wallball targets te plaatsen. Je kan nu aan beide kanten van het rek wallball shots doen, wat heerlijk efficiënt is voor je workout. Dus… Prepare for some wallball shots!!!

Als je de blogpost van gister hebt gemist, moet je hem zeker nog even hier terug lezen. Volgende week wordt de community saturday namelijk vervangen voor een skillday en die staat dit keer in het teken van de double-under. Wie kent hem niet?! Ben je het helemaal zat om elke keer thuis te komen met die verschrikkelijke striemen overal, schrijf je dan zeker in voor deze skillday!

Verder kunnen jullie je nog steeds inschrijven voor The CrossFit Games Open. Dit is de grootste CrossFit competitie van de wereld. Over 33 dagen zal Dave Castro de eerste workout bekend gaan maken en gaan de kwalificaties van start. Iedereen kan hier aan meedoen. Deelnemer moeten vijf wekend lang, elke week één workout doen. Op donderdag worden de workouts bekend gemaakt en deelnemers kunnen vervolgens tot maandagavond hun scores doorgeven. Dit jaar pakken wij het bij ons in de box groots aan en zijn er drie momenten waarop je de workouts kunt doen. De eerste optie is vrijdagavond van 20:30 tot en met 21:30 uur. Er is dan altijd iemand aanwezig om je te judgen. De meeste deelnemers verwachten wij in het weekend. Op zaterdag om 11.30 uur doen wij met community saturday de Open workouts. Als je niet officieel wilt participeren in de Open kun je dan nog steeds meedoen en gezellig met iedereen een workout doen. Tot slot kun je op zondag de workouts doen vanaf 11.30 uur. Alleen het laatste open gym uur komt op die dag te vervallen. Yoga vindt in deze weken een uur eerder plaats. Op dit moment hebben wij al 40 inschrijvingen! Daarmee hebben wij op dit moment een hele mooie 2e plek in Europa en 15e in de wereld weten te bemachtigen. Hoe vet is dat! Wat nog mooier is, is dat dit nog veel meer kan worden! Geen excuses, niet twijfelen, want daar is geen enkele reden voor. Als je nog niet alle bewegingen onder de knie hebt of nog niet alle gewichten als voorgeschreven kan doen is dat ook zeker geen probleem. Er is ook een scaled division en anders kunnen wij, zoals altijd, op nog meer manieren schalen. Het is onwijs leuk om dit met de hele community te doen en elkaar aan te moedigen. Je zal jezelf zeker verbazen van je prestaties die je neer zet elke workout en je hebt een super leuke dag met zijn alle gehad. En de laatste competitiedag sluiten wij altijd met iets extra leuks af. Als je wilt helpen met judgen dan horen wij het graag van je. Deze online cursus raden wij iedereen aan die daarmee wilt helpen. De Open begint op 25 februari en duurt tot en met 28 maart. Ga met ons vijf weken lang de uitdaging aan en test hoe fit je bent! 3…2…1…GO!!!


 

Agenda

27 januari  Voedingsworkshop 19:30
30 januari  Skillday: double-unders
25 februari  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.1
3 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.2
10 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.3
17 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.4
24 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.5
27-29 mei  Meridian Regionals, Madrid, Spanje
19-24 juli  The CrossFit Games, Carson, Californië


 

Wist je dat?

  • we vanaf volgende week bij de brandweer van Almere en Lelystad lessen gaan verzorgen?
  • we nu ook CrossFit kids verzorgen voor tieners?
  • we bijna klaar zijn met de challenge of the month? Laatste loodjes!
  • de volgende skillday op 30 januari volledig in het teken staat van de double-under?
  • coach Elianne morgen jarig is?
  • Vincent en Livia nog steeds op vakantie zijn? Volgende week komen ze eindelijk weer terug!
  • je de 2016 CrossFit Judges Course al kan doen?
  • je je nog steeds kan inschrijven voor de European Masters Throwdown?
  • je nu bij de banken, op de televisie, het leaderboard via Beyond the Whiteboard kan volgen?
  • een push-up afterparty niet de leukste afterparty is?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.