24 augustus 2016: Maak jij samen met ons de volgende stap?

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
20 Handstand push-ups
10 Bar muscle-ups

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

De tweede editie van onze 90 day challenge staat op het punt om te beginnen. Als jij opzoek bent naar extra begeleiding op het gebied van voeding en een actieve levensstijl dan is deze uitdaging iets voor jou. Onze coaches nemen je dertien weken bij de hand en laten je zien wat er nodig is om je doelen te bereiken. Het grootste gedeelte heeft betrekking op voeding maar er wordt ook stil gestaan bij gedrag, hydratatie, herstel en slaap. Het programma dat wordt aangeboden is dan ook intensief. Elke week hebben de coaches contact met je per e-mail om je progressie te monitoren en je te helpen waar nodig. Er zijn ook vier meetmomenten zodat je kunt zien wat het resultaat is van alle energie die je erin stopt. Tot slot zijn er vier bijeenkomsten om je als deelnemer te informeren, motiveren en inspireren een betere levensstijl te hanteren.

Wil jij hier graag meer over weten? Ben jij benieuwd wat de 90 day challenge voor jou kan betekenen? Wij nodigen alle leden uit om vanavond om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de informatieavond over de challenge. Dan geef ik een korte presentatie over de inhoud van het programma en krijg je de kans om vragen te stellen. Je kunt je hiervoor opgeven via het inschrijfssysteem. Ik hoop je vanavond te zien om samen met ons de uitdaging aan te gaan. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.