23 augustus 2016: Brandende kuiten en nieuwe touwtjes

Workout of the day (WOD)
8 min AMRAP of:
5 Squat snatches, 42,5kg/30kg
10 Toes-to-bar
30 Double-unders

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

Afgelopen vrijdag om 19.00 uur werden de touwtjes uit de tas gehaald. Molly en Katie van JumpNRope kwamen toen aan een kleine twintig man double-unders aanleren bij ons op de locatie. Dat zij expertise hadden op het gebied van touwtjespringen bleek al snel. Hun demo’s waren prachtig om te zien. Druk gingen zij aan de slag met het stap voor stap verbeteren van de techniek van de deelnemers. Het afleren van slechte gewoontes zoals rare sprongen en verkeerd draaien bleek niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk werden er flink wat sprongen gemaakt en dat was de volgende dagen bij de deelnemers te voelen. De spierpijn in de kuiten zorgden er zelfs voor dat er een aantal medelijden zochten op social media. Het resultaat mag er echter zijn. Aan het eind van de seminar zag je al de eerste verbeteringen bij mensen hun double-unders. Bedankt Molly en Katie namens de deelnemers voor deze fantastische, leerzame ervaring!

Wil jij volgende keer ook meedoen? Dan hebben wij goed nieuws. In November komen de dames terug naar Nederland en wij gaan ons best doen om hun weer naar onze box toe te krijgen. Hou de blog in de gaten voor meer informatie. Had jij ook graag een nieuw springtouwen willen kopen maar kon je er vrijdag niet bij zijn? Laat het dan aan één van de coaches weten. Naast de nieuwe springtouwen die wij voor de box hebben gekocht, hebben wij ook een aantal extra touwen ingekocht om te verkopen. Er zijn er maar tien op voorraad en op is voorlopig op. De touwen kosten €30,00 per stuk. Je kunt ze contant of per pin betalen bij de balie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.