22 maart 2017: Terugblik op CrossFit Games Open 17.4

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
10 Chest-to-bar pull-ups
15 Kettlebell swings
20 Box jumps, 24”/20”

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

De vierde week van de CrossFit Games Open was voor de één een nachtmerrie en voor de ander een droom. Mensen die vorig jaar al meededen aan de competitie wisten wat hen dit keer te wachten stond. CrossFit Games Open 17.4 was namelijk exact hetzelfde als CrossFit Games Open 16.4. De combinatie van deadlifts, wallball shots, roeien en handstand push-ups was net als vorig jaar uitdagend tot de laatste minuut. Je eerste opgave was om voorbij de 55 deadlifts te komen met 102,5kg of 70kg. Kwam je daar doorheen binnen de dertien minuten dan begon de hel pas echt.

Deelnemers van vorig jaar waren hartstikke gemotiveerd om hun score van vorig jaar te overtreffen. Bijna iedereen is dat gelukt, sommige zelfs met tientallen herhalingen. Zo zie je maar weer wat je in een jaar allemaal kunt bereiken. Mensen die voor het eerst meededen gingen zonder aarzelen de strijd aan met het onbekende. Ondanks dat zij niet wisten hoe pijnlijk de workout zou worden hebben zij het er keurig vanaf gebracht.

In de update show van deze week vertellen Junior en ik je weer meer over de resultaten van de deelnemers in de box. Met nog één week te gaan worden wij een beetje emotioneel. Het was enorm genieten tot nu toe en wij vinden het jammer dat het er alweer bijna opzit. Wij hopen dat je er volgende week bij bent tijdens de afsluiting van de CrossFit Games Open 2017. Op zondag maken wij er een top dag van met de laatste heats en de hotdog & donuts party!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.