22 juni 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 26
For time:
100m Sprint
10 over the box jumps, 24″/20″

Ook de afgelopen week was het er één met verschillende testen. De één werd meer gewaardeerd dan de ander, maar desalniettemin hebben we weer velen oude tijden/gewichten zien sneuvelen. Jullie progressie is bijna niet meer bij te houden. We begonnen goed met een “CrossFit Total” waar er behoorlijk boven oude PR’s getild werd.

Een van de volgende was weer de “oh-zo-leuke” 5K Run! Een rustige dag wat waarschijnlijk ook te maken had, omdat Nederland op dat moment speelde, maar degenen die er waren wisten toch wat van hun oude tijd af te snoepen. Het was een goede week voor een ieder van jullie en we zijn weer super trots op jullie! Keep up the good work.

Verder hadden we natuurlijk Community Saturday en daar waren wall ball shots aan de beurt. Een pittige workout in tweetallen waar je 200 wall ball shots moest uitvoeren voordat je aan de echte AMRAP mocht beginnen. Het was weer een drukke maar zeker gezellige dag en jullie verdienen vandaag een rustdag, want aankomende week zal weer spicey zijn!

Als laatst niet te vergeten hadden we natuurlijk de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel mogelijk rondes te behalen van thrusters en burpees. Kan het nog erger? Toch waren er velen die zich hier aan durfden te wagen. Uiteindelijk is het bij de mannen in een gelijkspel geëindigd. Zowel Leroy S. als Robert M. wisten 2 rondes te behalen in 2 minuten. Bij de dames was het een “close race”, maar toch wist Sophie met de winst er vandoor te gaan door 1 ronde en 2 burpees te behalen. Goed gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #25

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij een 100m Sprint en 10 box jump overs uitvoeren?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Ruth na hard zwoegen dan toch die verrekte 5 strict pull-ups eruit heeft gehaald? Super gedaan!!!
  • Joyce een muscle-up heeft gedaan? Awesome job!
  • Er behoorlijk wat “panna koningen” rondlopen tijdens Community Saturday? Daag ze uit voor een potje voetbal!
  • er een grote delegatie van Reebok CrossFit Almere naar CrossFit Lelystad gaat? CrossFitten voor het goede doel, CrossFit Against Cancer
  • Reebok een SALE heeft op dit moment? Ga naar reebok.nl om een flinke korting te pakken op CrossFit artikelen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.