22 december 2015: Let’s celebrate and have a good time!

Workout of the day (WOD)
For time:
75 Cal row
50 Ring dips
25 Strict handstand push-ups

Challenge of the month – December
Met de hele box:
25.000 Burpees

Het kan je haast niet zijn ontgaan. Aanstaande zondag gaan wij het jaar 2015 af sluiten met een flinke dosis CrossFit en gezelligheid. Bij deze willen wij je nogmaals uitnodigen om samen met ons en de rest van de community er een feest van te maken. In deze blogpost vind je het programma en praktische informatie over jouw deelname aan deze dag. 

Van 9.30 uur tot en met 12.30 uur vindt eerst de PR Day plaats. Het idee achter de PR Day is om nog eenmaal een nieuw persoonlijk record neer te zetten. Ga je voor meer kilo’s op je favoriete lift? Een zo groot mogelijke set double-unders? Een minuut van je oude “Fran” tijd af? Wat het ook is, met een grote groep andere gemotiveerde ninja’s moet dat zeker gaan lukken. Geen zin om te trainen die dag? Geen probleem. Je kunt ook enkel komen om anderen aan te moedigen. Opgeven voor de PR Day kan via het inschrijfsysteem op de website en kost je geen credit.

Daarna is het om 19.30 uur tijd voor de Lip Sync Battle. Waarom een Lip Sync Battle? Het is grappig, gezellig en net even wat anders. Je kunt alleen, als duo of als groep een nummer playbacken. Maak er een act van en laat je even helemaal gaan. Voor het beste optreden, gekozen door de aanwezige mensen, is er naast de eer ook een kleine prijs te winnen. Laat ons voor zondag 17.00 uur weten welk nummer je gaat doen en met wie. Dat kun je doen door een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Is playbacken niks voor jou? Dat geeft helemaal niets. Kom lekker een drankje met ons drinken, geniet van het entertainment en maak er samen met ons een te gekke avond van.

Wij hopen dat je zondag wat tijd kunt vinden om langs te komen. Mocht je nog vragen hebben laat het ons dan weten. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.