21 januari 2014: Starten met CrossFit? Dat doe je zo!

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 2RM Back squat

B.
21-15 and 9 reps for time of:
Sit-up
Burpee
250m Run

Challenge of the week – week 4
Complete the following in 2 minutes:
30 Squats
Then…
As many reps as possible in the remaining time of:
Box jumps, 24″/20″

Je hebt aan het eind van het jaar met jezelf afgesproken dat het dit jaar anders moet. Je wilt je fitheid verbeteren, hebt je vol goede moed ingeschreven bij de dichtstbijzijnde sportschool en je bent gaan letten op wat je eet. Alleen het plan werkt eigenlijk niet helemaal. Je hebt geen plezier in wat je doet, de resultaten blijven achter en je denkt er nu al over na om te gaan stoppen. Wil je toch de resultaten bereiken waar je op gehoopt had? Ben je opzoek naar professionele begeleiding, plezier en gedreven medesporters? In onze blogpost van vandaag lees je wat CrossFit is en hoe je kan beginnen!

Bij Reebok CrossFit Almere traint iedereen met hetzelfde doel, namelijk een algemene fitheid waarmee je elke uitdaging aan kunt. Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van constant gevarieerde, functionele bewegingen. Deze bewegingen zitten in ons DNA (denk bijvoorbeeld aan springen, rennen, duwen en trekken). We zijn gemaakt om ze te doen. De bewegingen zijn ook voor iedereen aan te passen – jong of oud, dik of dun, geblesseerd of fit. Er zijn geen excuses waarom je niet kunt meedoen.

Maar is jullie programma niet heel intens? Jazeker, maar dat zou je ook niet anders willen! Om resultaat te bereiken zal je ervoor moeten werken. Bij ons spendeer je een maar een uur van je tijd om je helemaal in het zweet te werken, in tegenstelling tot de langere sessies in de sportschool die niks opleveren. Dat betekend wel dat elke training op een hoge intensiteit wordt uitgevoerd. Voor iedereen is een hoge intensiteit wat anders en daarom worden de workouts aangepast naar wat jij kan. Ook laten wij je niet zo maar starten zonder dat je weet wat je aan het doen bent. Ieder nieuw lid moet eerst de “on-ramp” succesvol afronden. In vier lessen, die jezelf kunt inplannen, leer je stap voor stap de basisbewegingen van CrossFit. Heb je de on-ramp afgerond dan kun je meedoen met onze normale lessen waarbij je met andere mensen een les volgt onder één van onze trainers.

Er kan nog veel meer worden geschreven over waarom jij moet beginnen met CrossFit. Echter is het net als het lezen van een lekker recept, je weet niet hoe het smaakt tot dat je het hebt geproefd. Je kunt bij Reebok CrossFit Almere gratis en vrijblijvend een proefles doen door een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Ben je al helemaal overtuigd dat CrossFit iets voor je is? Dan kun je ook meteen starten met de on-ramp. Er is een speciale actie waarbij je korting krijgt als je jezelf samen met andere aanmeld. Meer informatie over de on-ramp en de daarbij behorende prijzen kun je hier vinden.

Waar wacht je nog op? Kom snel eens kennis maken en verbeter je fitheid! 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.