21 februari 2014: Aftellen naar de eerste CrossFit Games Open workout

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Open 13.4”
Complete as many reps as possible in 7 minutes following the rep scheme below:
61/42,5kg Clean and jerk, 3 reps
3 Toes-to-bar
61/42,5kg Clean and jerk, 6 reps
6 Toes-to-bar
61/42,5kg Clean and jerk, 9 reps
9 Toes-to-bar
61/42,5kg Clean and jerk, 12 reps
12 Toes-to-bar
61/42,5kg Clean and jerk, 15 reps
15 Toes-to-bar
61/42,5kg Clean and jerk, 18 reps
18 Toes-to-bar…
This is a timed workout. If you complete the round of 18, go on to 21. If you complete 21, go on to 24, etc.

Challenge of the week – week 8
Max unbroken double-unders

Bijna is het zo ver! Nog minder dan een week en dan wordt de eerste CrossFit Games Open 2014 workout bekend gemaakt. Wat gaan wij zien in de eerste workout? Burpees? Snatches? Double-unders? Wat maakt het ook uit! Wat veel belangrijker is: sta jij al ingeschreven!? Vandaag legen wij nog een keer wat de Open is en hoe jij kunt meedoen.

De Open is de eerste fase van de CrossFit Games competitie. In een periode van vijf weken moet je als deelnemer elke week één workout volbrengen. De workout moet je doen bij een officiële CrossFit affiliate of filmen en uploaden om te zorgen dat je score meetelt voor het leaderboard. Na de vijf weken wordt er gekeken welke mensen in elke regio de hoogste scores hebben behaald. De beste 48 mannen en vrouwen gaan door naar de Regionals (de tweede fase) waar uiteindelijk wordt gestreden om een plek tijdens de finales van de CrossFit Games.

Wat je niveau ook is, iedereen kan meedoen aan de Open. Door je in te schrijven (kosten zijn $20,- per individu) op de website van de CrossFit Games doe je mee aan de competitie en komt je naam op het leaderboard te staan. Bij Reebok CrossFit Almere doen wij de Open workouts elke zaterdag vanaf 12.00 uur. Iedereen die bij ons lid is kan zonder extra kosten meedoen aan deze workouts mits zij staan ingeschreven voor de competitie. Train je niet bij onze box dan betaal je per workout nog eens €10,00 voor het gebruik van de materialen en de judging.

Inmiddels staan er al meer dan dertig leden van Reebok CrossFit Almere ingeschreven voor de grootste CrossFit competitie ter wereld. De redenen voor deelname zijn uiteenlopend. Sommige doen mee voor de ervaringen, andere willen kijken hoe fit zij zijn ten opzichte van de rest van de wereld. Tot volgende week kun je jezelf nog inschrijven. Wacht niet te lang en doe mee! 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.