21 augustus 2015: Members Spotlight – Faina

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 3RM Overhead squat

B.
10 min AMRAP of:
25 Double-unders
25 Squats
25 Kettlebell swings, 24kg/16kg
25 Sit-ups

Challenge of the month – Augustus
1.000.000m Row
* Met de hele box

Faina is eigenlijk zo gek als een deur! Je herkent haar aan haar tropische dansmoves tijdens de workouts. Ze is mega verslaafd aan CrossFit sinds ze vorig jaar mei lid is geworden. Ze heeft inmiddels ook haar (knappe) zoon zo ver gekregen om de beginnerslessen te gaan volgen. Lees snel verder om meer over deze intrigerende dame te weten te komen!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk bij de gemeente A’dam als projectleider bij de afdeling Personeelsdiensten. Eind van het jaar wil ik de NASM gaan doen.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren op Curacao. Op m’n 23e had ik de stap genomen om naar Nederland te gaan om te studeren.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik leef samen met m’n zoon Gilian. Hij is 21 jaar en erggg knap. LOL
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik was een heel fanatieke hardloper. Niet erg snel, gemiddeld voor mijn leeftijd. Twee jaar geleden begon ik wat pijn te krijgen onder mijn rechtervoet, zodanig dat lopen niet meer leuk was. Ik heb ingezakte middenvoetsbeentjes. Ik heb zolen laten aanmeten maar dat helpt niet voldoende. Dit heeft wel het plezier in lopen weggehaald. Ik geef wel twee keer per week training (10 weken lang) aan beginnende lopers bij een hardloopclub.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik was op zoek naar alternatieven om toch in beweging te blijven. Een vriend vertelde mij over CrossFit en dat je op zijn boxschool ook kon CrossFitten. Ik ging op internet op zoek naar wat het precies was en werd erg nieuwsgierig. Zo kwam ik via google bij de box uit.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  De Split Jerk.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  De Snatch.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Muziek met een prikkelend cadans.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Lezen over krachtsport/hardlooptrainingen… TV series houden me soms ook bezig. En ik zou zoveel andere dingen willen doen. Helaas heeft een dag alleen 24 uur. Dus ik kom niet toe aan andere leuke dingen.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Lamsbout.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Kritisch analytisch (ander woord voor Bitch?). De mensen die me goed kennen omschrijven me als ‘het zonnetje in huis’. En anders: ‘niet makkelijk’. Hoe omschrijf jij mij??
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Bewegen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.