21 april 2017: Members Spotlight – Safeera

Workout of the day (WOD)
4 rounds, each for time, of:
500m Row
Rest as needed

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

De vorige members spotlight stond in het teken van Anwar. Het is dan ook niet gek dat in deze editie zijn wederhelft Safeera in de schijnwerpers staat. De koningin van alle baksels houdt niet alleen van lekker eten maar ook van hard trainen. Haar leukste antwoord op de vragenlijst? Dat is zeker weten het antwoord op vraag nummer drie. Wij zijn blij om vandaag deze topper op de blog te hebben en haar nog beter te leren kennen.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk als administratief medewerker bij een pensioenfonds die gelden in hypotheken en vastgoed belegt.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Suriname, maar ik woon sinds mijn 4e in Nederland. In Amsterdam ben ik opgegroeid en sinds 5 jaar woon ik in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met mijn man/kind/huisdier Anwar.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Zoals velen dacht ik goed bezig te zijn in de sportschool, af en toe hardlopen en mezelf thuis laten afmatten door Sean T van Insanity. Achteraf gezien had ik totaal geen idee waar ik mee bezig was.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Anwar liet mij ergens in 2014 een filmpje van de Crossfit Games zien en we zaten urenlang vol verbazing te kijken. Hij vond dat we het een keer moesten proberen, maar ik dacht no way dat dit iets voor mij is! Uiteindelijk hebben we een proefles bij RCFA in Almere Buiten gedaan en waren enthousiast. De afstand was echter een issue voor ons, totdat de verhuizing aangekondigd werd en wij een gat in de lucht sprongen! Somethings are just meant to be.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Pistols
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Alle vormen van de snatch.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Ik heb niet echt een voorkeur, maar liever geen heavy metal! Gelukkig is er in de box een goede selectie.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Cake, cake, cake! Ik bak en decoreer in mijn vrije tijd taarten. Ik besteed hier soms iets te veel tijd aan dan wenselijk is, dus ik hou het bij één hobby.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Nee, geen taart, maar de Surinaams/Hindoestaanse gerechten van mijn moeder.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Lief, ik kan er ook niet veel aan doen…
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Reizen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.