20 oktober 2014: De open dag staat voor de deur!

Workout of the day (WOD)
4 rounds, each for time, of:
400m Run
Rest 3 minutes

Challenge of the week – week 43
For time:
50 hand release push-ups

Je hebt het inmiddels vaak genoeg voorbij zien komen. Door CrossFit word je sterker, sneller en fitter dan ooit. Als je kennis wilt maken met deze vorm van trainen dan moet je onze open dag in je agenda zetten. Aanstaande zaterdag om 10.30 uur gaan wij van start aan de Televisieweg 64 in Almere. Iedereen is welkom en kan meedoen aan de activiteiten. Op de dag zelf hebben wij een speciale korting voor de mensen die willen starten met de beginnerslessen. Bestaande leden kunnen hun voordeel doen door zoveel mogelijk mensen mee te nemen want voor elke persoon die je aanbrengt op deze dag train je een maand gratis bij ons. Kortom, klik op “lees meer” voor alle informatie en neem iedereen die je kent mee naar de open dag.

De dag wordt gestart met een kleine presentatie over wat CrossFit nou eigenlijk is. Misschien heb je er eens over gelezen, een video gezien op Youtube of heb je van een bekende gehoord dat het te gek is. Coach Junior legt stap voor stap uit wat het doel is van CrossFit, hoe dit wordt bereikt en wat de achterliggende theorieën zijn die dit ondersteunen. Er wordt niet te lang stil gezeten, want daarna is het tijd om het zelf allemaal te ervaren. De aanwezige coaches hebben een workout voorbereid waar iedereen aan kan meedoen. Het maakt niet hoe fit je op dit moment bent, alles kan worden aangepast naar jouw niveau.

Als iedereen weer op adem is wordt er uitgelegd hoe je kunt starten bij Reebok CrossFit Almere. Voor zowel bestaande leden als voor nieuwe leden hebben wij op deze dag een speciale actie. Breng jij als bestaand lid een nieuw iemand mee die zich op deze dag inschrijft, dan mag jij een maand gratis komen trainen. Maar dat is niet alles, want hoe meer mensen je meeneemt hoe meer maanden jij gratis kunt trainen. Als jij bijvoorbeeld drie mensen meeneemt die zich allemaal inschrijven op deze dag, dan krijg je drie maanden gratis. Hoe gaaf is dat!?

Ook als nieuw lid loont het om jezelf op deze dag in te schrijven. Het is voor nieuwe leden verplicht om de on-ramp te volgen, onze beginnerslessen waarin alle basisbewegingen worden aangeleerd. In plaats van de normale prijs hebben wij dan een speciale prijs voor iedereen die zich opgeeft voor de on-ramp van november! Kortom, genoeg redenen om deze dag aanwezig te zijn en iedereen die je kent mee te nemen. De open dag is op zaterdag 25 oktober 2014 en het begint om 10.30 uur. Inschrijven of opgeven is niet nodig, zorg gewoon dat je erbij bent. Heb je nog vragen dan is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.