19 oktober 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 43

For time:
50 hand release push-ups

De afgelopen week zaten er weer een paar juweeltjes in voor jullie! Eentje die veel pittiger was dan dat hij eruit zag was de workout op dinsdag. Overhead squats, Toes-to-Bar en double-unders zorgden voor een dodelijke combinatie. De andere waar wij zelf ook heel vrolijk van werden was de workout op woensdag. 10 kilometer roeien in teams van 3 of 4 met een race applicatie aangesloten op de beamer! Iedereen vond dit super leuk om te doen en ook om te zien. Weer super gedaan iedereen.

De Community Saturday’s zijn weer back in action en ook gisteren was het weer te gek! 20+ kwamen allemaal om weer diep te gaan tijdens een workout waar de meesten van jullie zelf voor hebben gestemd. Op facebook werd er vorige week een poll gehouden met 4 workouts waarin jullie zelf uit konden kiezen. “Lumberjack 20” was er één om niet snel te vergeten. Een dosis aan bewegingen elke keer afgelost met 400m rennen tussendoor. Jullie hebben het allemaal weer super gedaan en keep up the good work!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week konden we eens flink gebruik maken van de grote ruimte die we nu hebben! Een shuttle sprint (5m,10m,15m) waar je bij elk punt de grond moest aantikken en weer terug moest komen. De bedoeling was “for time” en dat werd dan ook behoorlijk snel gedaan! Bij de mannen was het uiteindelijk Nelson die er 13.5 seconden over deed. Bij de vrouwen was het Tessa die dit het snelst wist te doen namelijk in 15.3 seconden! Goed gedaan weer iedereen.

Challenge of the week - #42

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij 50 hand release push-ups uitvoeren??

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Sebastiaan de B. de shuttle sprint ook heeft gedaan? Maar dan op de kop! Handstand walk en zelfs bijna unbroken. Awesome!
  • de open dag er volgende week is in plaats van Community Saturday? Ben jij er ook bij en wie neem jij mee?
  • Jeroen H. en Elwin hun eerste muscle-up hebben gedaan? Gefeliciteerd!
  • de lijst met Halloween deelnemers steeds langer wordt? Kom jij ook!?
  • Wesley en Channa op vakantie gaan over 66 dagen?
  • er nog potjes RipFix te koop zijn? Haal ze snel!
  • we in de Almere sportmagazine staan? Kijk hier
  • de Kids ook een versie van “Lumberjack 20” en het roeien hebben gedaan?
  • Rob van L. zijn eigen WOD heeft gedaan in Bali? Hij noemde de workout “Gili air style”: 40 bamboo deadlifts, 30 bamboo clean and kerks, 20 chest to tree, 10 coconut to tree shots. Awesome!!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.